../images/Emo32.gif

אני ממש מצטערת על ה
אבל אני ממש חייבת להשוויץ!!!! קנו לי מאמריקה [אחרי חצי שנה של הערצה מטורפת-יותר מגוד שארלוט
] את: "Mest" "wasting time" "Destination unknown" רק שתדעו לכם...שטוני וכול שאר חברי הלהקה מסרו תודות לבנג'י,ג'ואל...בילי..פול... אני יכולה לתת ציטוטים...יש משו ממש מצחיק... אז ככה שזה לא סתם

יודעים מה?

אני יביא את הציטוטים כי ממש משעמם לי: סורי שאני כותבת בקיצורים כמו are=r/ you=u mest-destination unknown- tony: "Benji and Joel my two bestest friends in the world, i couldn't live without u! And the rest fuckers in GC: much love" דבר אחד-אוווווווווווווו..איזה חמוט
"Mest"- tony: Benji and u 2, Joel(there's reason why certain ppl meet) Billy Martin, Paul Thomas- when r we going back Jamaica? חחחחחח...תמיד ב
wasting time" -mest- tony:: שיט [אחרי 5 דקות] אני לא מוצאת את זה
נראה לי שזה היה המצחיק
בעעע אבל סבבה לי
אחרי קריאה של התודות האלה...יותר נכון "תודות" איך אני לא ממשיכה להיות מסוממת מצחוק?

BillysGirl

New member
1. אלינע../images/Emo99.gif 2. תתחדשי!!!!!!!!!!

איזה כיף לך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תתחדשי!!!!!!!!!!!! איזה חמוטים! ד"ש לבילי!!!! מתה עליהם... חח.. אני רוצה ת'דיסקים שלהם ... כבר השגתי (צרובים) אחד מביאים לי שבוע הבא! (של מסט)

RoCk StaR 1

New member
זונע!!

גמאני צה =[ אולי אני יזמין את "Mest" מהאינטרנט... מי היה בחול? תביאי תביאי ציטויטים... אגב...אולי נחיה את הקומונה? אפשר גם לפרסם אותה וזה...

תודה לכם...

אנשים תצילו אותי! אני לא יכולה [עכשיו ברצינות] יש לי אובססיה קשה כלפי מסט... יש שיר שבהתחלה טוני צוחק-וזה פעם מה שעשה לי את היום. כשצ'לסי מתנגן אני כמעט בוכה מהשיר ווסטינג טיים אני בוכה כי כאילו אני עם מחשבותיי: "למה לא נולדתי קודם!?!? למה אני קטנה מידי בשבילם" -חיה באשליות תבינו... בעעע

yardenbm

New member
תמונה של בנג'י דיי מפחידה

תמונה מהטקס פרסים של טי אר אל ותשימו לב שלידו עומד ילדון שקסון ברמות

למעלה