gilmorefreak

New member
OMG!../images/Emo2.gif

אההההה..ראיתי פרק מדהים בג'ואן מארקדיה, כולי צמרמורות עכשיו! זה היה פשוט מדהים! העונה השנייה מצויינת..[ההתחלה הייתה קצת חלשה אבל אח"כ...
] אההה..ואני אוהבת את לוק! החנון! אחיה הקטן של ג'ואן! בלה. נו הוא חמוד!
וגרייס
*שותקת**נסקלת בידי כל מי שרואה את הסדרה* אני הולכת לישון.. כרמל- לא עשיתי בסוף דולי, לא הלך

אורוש47

New member
גמאני אוהבת את לוק...../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הוא הכי חמודדדדד
(נו מה, חוצ מג'ייסון ריטר...... כי לי יש חיבה לאנשים שקשורים לג'ון ריטר ג"ל
)

gilmorefreak

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo163.gif|בורה|מי זה ג'ון ריטר?

ג'ייסון ריטר חתיך נו, אבל לוק ממש חמוד..!
יאיי הסקילה עדיין לא התחילה..

אורוש47

New member
חח......../images/Emo6.gif

טופ, אז ג'ון ריטר (ז"ל
אני חייבת להפסיק עם זה, נכון..
) הוא אבא של ג'ייסון ריטר, הוא (היה) שחקן מצויייןןן.... הוא שיחק בשלושה בדירה אחת (THREE'S A COMPANY) ובסדרת המשך של זה THREE'S A CROWD, וגם בסרט שקוראים לו STAY TUNED (רק אני והשלט שלי) ולוזוכרת במה עוד.....

gilmorefreak

New member
אהההההההההההההההה...../images/Emo122.gif

הוו ממש אהבתי שלושה בדירה אחת!
עכשיו, הבנתי והשכלתי.. לגבי שאר התוכניות והסרטים אין לי מושג, לא מכירה

Kill Bernard

New member
אני לא מסוגלת לראות את הסדרה הזאת -

עם כמה שזה יכול להיות חביב לפעמים, ההורים האלה יכולים להיות כ"כ סתומים! וכל המשפטים ה"חכמים" שתוקעים להם להגיד על "החיים".. לא יודעת, זה טיפה יותר מידי בשבילי. נטשתי באמצע העונה הראשונה

Sweet Misery

New member
כנ"ל,

אבל בעיקר בגלל מחסור בזמן. בימים אלו של לא הרבה הברקות טלוויזיוניות, לפעמים ממשיכים לעקוב גם אחרי הסדרות הבינוניות.

gilmorefreak

New member
כן, גאד מישו צריך להרוג את ההורים

האלה שלה, האמא שחקנית נוראית והאבא כל כך כל כך לא מעניין אותי!
בא לי להריץ בסצינות שלו..אבל לפי מה שקורה בעונה השנייה נראה לי שיהייה דווקא די מעניין איתם..לא ארשום מה אני חושבת כי זה ספוילר, אבל בלה. נו..זה אמור להיות מעניין...
וכן באחד הפרקים האחרונים שראיתי [אני רואה בקצב, כבר לא זוכרת איזה מהם..
] ממש ממש התעצבנתי על משפט החוכמה בסוף ורציתי להרוג מישו
! בלה, אבל זאת סדרה חביבה, התחלתי לשנוא את ג'ואן אז אני די צוחקת עליה כל הפרק..זה מעביר את הזמן..

Nerade

New member
ראיתי כמה פרקים בערוץ 3.

זה היה יכול להיות אפילו יותר חביב אם זה לא היה כל כך קיטשי או אם לא היו בו משפטי חוכמה מאוד מאוד טיפשים.XD

Kill Bernard

New member
אבל זה לא המצב ../images/Emo3.gif

90% מהמשפטים שיוצאים להם מהפה, אפילו לדמויות ה"מאגניבות" לכאורה שלהם, הם ממש מטומטמים

dafi daf

New member
אהאהאהאהאה

חזרתי לפני שעה מהועידה ה13 של השמו"צ{שומר הצעיר לבורים} והיה מתיש! יצאנו אתמול בצהריים וחזרנו היום בלילה וזה היה בעברון שזה ליד נהריה והיה די מזווי לנסוע כמה וכמה וכמה שעות באוטובוס{במיוחד כשאתה מת מעייפות כי אתמול הלכת לישון בחמש וחצי והעירו אותך בשבע ואז כל היום זיבלו לך על סרבנות וזכות השיבה ואח"כ הייתה מליאה של ארבע שעות{!} שבה מצביעים על הלחטות הוועידה ולא נעים לך לישון כי זה ממש לא מכובד אבל אתה בכל זאת נרדם לקצת
ואז באוטובוס גם אנשים שרים שירים בקולי קולות} אבל לפחות היו את הצחוקים בלילה למרות שהשמו"צרוק היה גרוע... ישנו אני וחברה שלי עם שני בנים,ארבעתנו על מזרון אחד ועם שק שינה אחד בתור שמיכה...וואי היה כל כך מצחיק... בכל מקרה כאן נגמרת מגילה העצמאות{בעלכ כל הראש שלי מלא בשטיפות מוח על ציונות,סרבנות,יחסי ערבים-ישראלים...} טה טה

gilmorefreak

New member
איך שכחתי להדפיס את הביוטופ?../images/Emo7.gif

*מדפיסה* בלה. זיכרון דפוק!

gilmorefreak

New member
בהצלחה!../images/Emo9.gif

ואממ..לא הגשה סופית זה רק ב15.3 וסיימנו דיון!
אנחנו בקצב הכי גרוע בכיתה, לא ראיתי את זה בא..כולם הגישו היום טיוטה אחרונה
המגן שלנו זה מתישו באפריל בכלל..הכל נדחה לנו בגלל שהייתה לנו את הבגרות חורף בהיסטוריה..

scoobysnax

New member
צבעתי את השיער אתמול בערב!

היה לי מין כזה חום בהיר כזה, ועכשיו יש לי שחור סיני יפההה
והתבטל לי עד סוף השנה פסיכולוגיה! כי המורה שלי פרשה [היא עברה ניתוח בגרון
] ואממ.. ויש לי עוד משו להגיד, אבל הוא לא בטוח 100% אז אני לא אומר כלום עדיין [אם יהיה סגור תשמעו אותי צועק את זה XDD]

Kill Bernard

New member
../images/Emo12.gif הייתי נזהרת מהצבעים האלה!

צבעתי לשחור סיני מתישהו, וזה פשוט לא רצה לרדת! נראה לי השיער לגמרי חזר לצבע המקורי שלו רק בחודש האחרון..
ואתה לא יודע, שלא אומרים לאנשים שיש לך משהו להגיד ואז לא אומרים להם את זה? עכשיו הם רוצים לדעת. מאוד.

למעלה