../images/Emo9.gif
הייתי היום בתל אביב! חברה שלי נהגה, אני כיוונתי ולא הלכנו לאיבוד!
מי גאה בנו?
אוקיי...אממ...מי מכן מכירה את הגומיות המעולות האלה שיש בארה"ב שיש לנו דומות בארץ, רק עם ברזל והן גרועות ונהרסות אחרי פעמיים שהולכים איתן? בכל מקרה, מי שיודעת על מה אני מדברת, יש בדיזינגוף חנות שמוכרת את הגומיות בלי הברזל! כמו אלה של ארה"ב:|!
קניתי כמובן...
בנוסף, מצאתי בדיזינגוף חנות הדפסים על חולצות שאפשר להביא לה תמונות *אהמ*הדס*אהמ* והם יעשו לך הדפס מתמונה!
יש שם הדפסים שווים אבל המוכרת הייתה מגעילה אז אני וחברה שלי פרשנו מהר..
אממממממ...החנות עם הair brush המדהימה ויקרה בטירוף הייתה סגורה!
אני וחברה שלי בהינו שעות דרך החלון ראווה! חברה שלי אף פעם לא ראתה את החנות..והייתה בשוק...!
כמו שצריך..
אולי אתם מכירים את החנות בשמה- colors...
אממ..יער הפיות שולטת..
אההההההההה..ונסענו בסוף לנחלת בנימין, לא ויתרנו, למרות הגשם, כמה חבל שאנשי נחלת בנימין כן ויתרו ולא היה שוק
אבל, חנות ההדפסים המגניבה הייתה פתוחה..אז..קניתי חולצה...מגניבה לחלוטין..סווטשירט עם הדפס: welcome to the 90'. don't breathe the air. don't drink the water. don't eat fruit, vegetables, meat, fish, sugar, salt or fats. don't have sex ever again. have a nice day. הכתוב בלבן ומאחורה יש אממ אסור אדום כזה..[כמו של אסור לעשן רק בלי הסיגריה...
] והחלטתי על החולצה שאני קונה פעם הבאה שאני שם...
mean people kick ass!
אני וחברה שלי הגענו למסקנה שאם גם ככה הרבה אנשים אומרים לי שאני רעה/ מגעילה [ואכן אומרים] אז אממ..אני פשוט אתנהג בהתאם!
ואכלנו בחומוסיה- "כפול" והיה ממש טעים וחברה שלי מכירה את הבעלים, אז קיבלנו לימונדה חינם, ולמקרה שתהיתם, לא אני לא אוהבת לימונדה...
וגם..אממ..פתאום נעלמו כמה שקלים מהחשבון שלנו
היה לי יום טוב...