gilmorefreak

New member
../images/Emo32.gif

מה אתם מחרימים אותי או משו?
שונאת מבחנים באזרחות.. שונאת להשאר בבציפר אחרי 16:00
צריך לאסור את זה בחוק או משו... [חזרתי בשבע בערך..
] אוהבת שיש פרק מחכה לי שאצפה בו!
לא אוהבת לחכות שבוע!
אמממ....אממממממממ...זהו! כרגיל, תכתבו דברים לא קשורים...

o n o f f

New member
../images/Emo39.gifנגיד ש....

אני רוצה לשאול שאלות על דברים שאי אפשר לשאול פה.... מי מבין ולמי יש איי סיי קיו? (אגב זאת baraka2....החלפתי ניק..)

o n o f f

New member
../images/Emo58.gifאני צריכה עזרה!!!../images/Emo178.gif|ספו

ודחוף...אני מכרה ונטולת פרקים....מה שכן ראיתי את הפרק האחרון... ומה שיש לי להגיד זה וואו!!!! קודם כל זה חסר אחריות לשים סוף כזה לפרק....אני חושבת שאף פעם לא ראינו את לורליי כל כך עצבנית ופגועה:( אבל מה שכן הפרק היה מ צ ח י ק !!!!ומזה הווסט המזוויע הזה שנתנו לה ללבוש!!! אבל היא תמיד נראית נהדר לא משנה מה היא לובשת...אוי אני חושבת שאני אמות עד הפרק הבא..למרות שאני יודעת שהם לא יחזרו בלפחות 4 פרקים הבאים...מה שכן אני בטוחה שהם יחזרו בסוף...כי אם לא....אני לא יודעת מה אני יעשה.... אבל לנקודה העקרית....למי פה יש מסנג'ר כי אני חיבת להתייעץ עם משהו דחוף עדיין לא קלטתי את כל עניין המסרים הזה....אז אם משהו יוכל לעזור לי אני אשמח...

Velma Kelly

New member
../images/Emo32.gif

משעמם לי. יש עכשיו דאבל דיט, ונגמר מתים במשרה חלקית. מייסון חתיך. הוא מצחיק אותי. זה לא קשור לפה. אוי שיט יש מחר מבחן בפסיכולוגיה! אבל אין לי כוח ללמוד.. אבל כבר 11 בלילה! אני שונאת את היום!! איזה יום מגעיל היה לי.. אני סתם משגעת אותכם אבל רציתי להגיב

gilmorefreak

New member
הפסדתי את רוב מתים במשרה חלקית...

חברה תהקשרה אלי...
מייסון זה הצעיר נכון?
[עדיין לא שולטת בשמות] אכן חתיך, גם אותי הוא מצחיק...
איך לא? בהצלחה במבחן! ואממ לא ממש מעודדת אבל נו טוב..: smile, cause tommorow will be worse!
פשוט אופטימי אה?

Velma Kelly

New member
לא ממש..

אבל זו המציאות.. וואו סיימתי סרט מדהים כרגע! "אבודים בטוקיו" אני רוצה ללכת לקחת את אמריקן ביוטי.. כולם אומרים שזה ממש יפה.

gilmorefreak

New member
אמריקן ביוטי אכן ממש יפה!../images/Emo9.gif

ובאמת המליצו לי על אבודים בטוקיו, אני צריכה לראות את זה באמת!
וכן, זאת המציאות
וחבל...

Nerade

New member
המשפט מזכיר לי את המורה להיסטוריה

שלי.
אתמול ראינו בשיעור היסטוריה את "הבריחה מסוביבור" (לא סיימנו לראות). אחרי הסרט חברה שלי הייתה צריכה לדבר עם מורה אחד, אז הלכתי איתה לחדר מורים. בזמן שהיא דברה איתו, עמדתי בכניסה לחדר מורים עם מבט כזה - *_* ובהיתי בריצפה. (בגלל הסרט, נו.) ואז המורה שלי להיסטוריה בא והתכופף קצת עם הראש כדי שאני אראה אותו ואמר לי "היי". אז אמרתי לו "היי" בחזרה. ואז הוא שאלה אותי: "את עדיין המומה מהסרט?" אז עניתי לו שכן. ואז הוא הלך לכיוון היציאה מחדר המורים ואמר לי: "זה רק סרט," *שתיקה קצרה שבה התכוונתי להזכיר לו שזה מבוסס על סיפור אמיתי אבל הוא הספיק לדבר לפני*, "במציאות זה היה הרבה יותר גרוע". אז צעקתי לו: "תודה על העידוד!" אההההה... אח"כ היה לנו שיעור מתמטיקה בין 2 ל-4 וכל השיעור הייתי ככה - *_*. ואז בלילה בקושי הצלחית להירדם כי חשבתי על הסרט ועל הספנתרן ולא היה לי נחמד.
אז אחרי כמה זמן שלא הצלחתי להירדם הדלקתי את הטלוויזיה וראיתי ערוץ הקניות ונרדמתי תוך 2 דקות.XD ובהצלחה במבחן!
*מתעלמת מהעובדה שהוא היה כבר*

gilmorefreak

New member
../images/Emo12.gif

לא ראיתי את הסרט..וגם לא נראה לי שאני רוצה לראות... ואמממ..
את המשפט שכתבתי..שמעתי לראשונה מהמורה שלי לאנגליתXD

feeler

New member
מה זה מתים במשרה חלקית?

מישהו מכיר את השם של זה באנגלית?

Sweet Misery

New member
מייסון גבר גבר.

הוא היה ענק בפרק של אתמול. "אבודים בטוקיו" שיעמם אותי.
ומישהו פה רואה ורוניקה מארס?

Kill Bernard

New member
אני רואה. בערך.

יותר נכון, יושבת איזה חצי שעה מול הטלויזיה ומנסה להבין מה קורה עם הסדרה הזאת. והגעתי למסקנה, שהוט זה חרא.
והסדרה השניה הזאת, איך שלא קראתם לה - עם ה.. מייסון
(אם זה זה) והזאתי עם הקול המעצבן. רק אני עוד לא הצלחתי להבין לאן לעזאזל הם חושבים שהם לוקחים את זה? זה משעמם. נורא.

gilmorefreak

New member
../images/Emo12.gifאני דווקא אוהבת...../images/Emo3.gif

והוטו אכן חרא, ידוע, אבל ההורים לא רוצים לעשות יס!

gilmorefreak

New member
אני לא רואה, חברות שלי ממש אוהבות

את זה..
אממ..די אין לי זמן לעוד תוכניות
ואוו אבל אנשים ממש מתלהבים מהתוכנית, כנראה שהיא באמת טובה! חברות שלי לא רואים מתים במשרה חלקית כי השחקנית מכוערת!
אממ..היא לא יפה, אבל היא לא מכוערת זוועה או משו
אחח, השטחיות..
בלהבלהבלה|לאקשורה|

Sweet Misery

New member
:0

ג'ורג' דומה לרכזת שכבה שלי. ובואנה, עבר הרבה זמן מאז שהתלהבתי מסדרה כמו שאני מתלהבת מ"ורוניקה מארס". סוף סוף סדרה שבאמת כיף לראות.

למעלה