../images/Emo108.gif משפט האטריק ורוני היום בתפוז

בשעה 17:00 תגיע לפורום משפט האינטרנט וההיי טק ד"ר נעמה כרמי, שתדון עם הגולשים בשאלה אם ניתן ורצוי לאכוף חוקי אתיקה ומשפט ברשת האינטרנט. אתם מוזמנים להשתתף בדיון ולהעלות שאלות בנושא. עוד אירוחים לקראת כנס העשור לאינטרנט בישראל, בעמוד הזה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=29710
בשעה 18:00 יתארח בפורום האטריק רענן ברון, אחד המנג'רים הותיקים במשחק ההאטריק ומהאחראים על קהילת ההאטריק בישראל. רענן חוגג זכייה בתואר שלישי בליגת העל של המשחק ובא לדבר על הכל בפורום אתם מוזמנים להעלות שאלות כבר עכשיו לפורום האטריק.
רוצים להיפגש עם רוני סופרסטאר
תפוז אנשים מארגנים מפגש מעריצים, ואולי אתם תהיו מבין 50 המאושרים שיזכו להגיע למפגש. בואו לנסות
עוד אירועים ואירוחים בלוח האירועים המעודכן של תפוז: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/eventsAll.asp

S i m s G i r l

New member
וואי!

אלוהים רוני! רוני! רוני סופרסטאר!!! אלילה יואו אני כל כך מתרגשת!!! אהה!!! (חעחע- פאקצות מתרגשות מרוני קקע... חח אם מישהו לא מבין הכל בצחוק
)

עזרו לנו למצוא את פח

פח הוא ביגל בוגר. פח הלך לאיבוד ביישוב מתן (ליד כפר סבא), ויתכן שיצא את גבולות היישוב לכיוון הוד השרון - כפר סבא. פח היה בעברו כלב ניסויים ולכן מפחד מאוד מאנשים, אינו מתקרב אליהם, ואף בורח לכיוון השני. אם ראיתם אותו, אנא התקשרו כמה שיותר מהר לטלפון 052-2561313 או למספר שעל הקולר שלו. כל דקה חשובה! פרס כספי מובטח למוצא/ת! אשמח אם תוכלו להעביר מידע זה לאנשים נוספים. כל זוג עיניים נוסף יכול לעזור.

../images/Emo79.gifהרשת האפלה, פוקט PC והלהקה../images/Emo79.gif

היום בשעה 18:00, יגיע לפורום אנשים ואינטרנט מושון זר-אביב, אמן רשת, שישוחח עם הגולשים על האזורים האפלים והנידחים יותר של הרשת. אירוחים נוספים לקראת כנס העשור לאינטרנט בישראל, בעמוד הבא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=29710
בשעה 20:00, יגיע לפורום פוקט PC דוד שחר, מנכ"ל מדיה ויז´ן טכנולוגיות מחשב, ויענה לשאלות הגולשים בנוגע לתוכנת HandWallet הפופולארית. הגולשים מוזמנים להוסיף שאלותיהם כבר עכשיו.
וכמו בכל יום רביעי בשעה 21:00, נשדר Live ב-BlogTv את הפרק השבועי ברצועה המוזיקלית הבלעדית לתפוז - "הלהקה". בואו להציץ מאחורי הקלעים.

../images/Emo23.gif../images/Emo111.gifמישהו מכיר

את להקת "mando diao" ויודע את השמות של החברים בה (ואיך מאייתים ת'שם שלה בעברית)??

../images/Emo32.gifשאלה--

איזה עוד להקות/אמנים/זמרות/זמרים אתם שומעים חוץ מלינקין פארק? הנה שלי- אביב גפן עם התעויוט וגם עם סטיבן וילסון- הוא עושה מוזיקה טובה!! יש לו קול של מלאך (חחחח יש הרבה שאומרים שיש לו קול של קרפדה :)) היהודים- כי זה פשוט טוב ובריא לנשמה :) מדברים על נושאים שמדברים אלי... שייגעצ- כי הם אחלה אנשים ויובל פשוט קורע (כי הוא עלה להופעה שיכור ואמר "שייגעצ חרא להקה" חחחחחחחח) בלינק 182- כי הם חמודים! גרין דיי- הסולן קוראים לו בילי לא? ממש חמוד והמוזיקה יפהה! ויש עוד מלא מלא שאני מקשיבה להם!!!

S i m s G i r l

New member
אניייי (נ.ב- לסולן קוראים בילי ג'ו)

נמנמ; גוד שארלוט(!!! שולטים!!!) גרין דיי בלינק כמה שירים של הילארי דאף (נמנמ כבר נהפכה לקצת פאקצה) ואשלי סימפסון (הקול שלה יכול להיות יפה אבל הרוב הוא... לא משהו) ואיזה שניים שלוש שירים של אבריל (לא סובלת אותה אבל שירים נחמדים...) ולגוון סטפאני יש 2 שירים יפים...

אני שומעת את הדברים הכי לא קשורים

ווסטלייף לינקין פארק גוד שארלוט סימפל פלאן באקסטריט בויז בריאן אדאמס בון ג'ובי הובסטנק ניק קרטר אן סינק ועוד הרבה

ט2לולה

New member
אני שומעת מלאא../images/Emo80.gif

כל היום אני שומעת או את לינקין (בדיסקים) או רדיו 99esc
אני ממש אוהבת מוזיקה לועזית כל הסוגים אבל לא שירים משנות ה-80, 70, 60 וכ'ו

s w e e t16

New member
אני שומעת...

לינקין פארק
בקסטריט בויז
ו..אממ..כל שיר שמוצא חן בעיני...לא להקות או זמרים מסויימים..

alona8

New member
אמממ אני שומעת את..

מארון 5... קצת שירים של אבריל... בלינק גרין דיי נירוונה ואוונסנס.. ולא יודעת מה עוד...

../images/Emo41.gifתחרויות, משחקים ופרסים בתפוז../images/Emo41.gif

בפורום חינוך ובעלי חיים נפתחה היום תחרות תמונות בסימן "קשר בין אדם לבעלי חיים" שתימשך שבועיים. בואו להעלות לפורום תמונה המציגה אינטראקציה ביניכם לבין בעל חיים כלשהוא ותוכלו לזכות בארוחה זוגית!
פורום טלנובלות מזמין אתכם לכתוב טלנובלה. כותב הטלנובלה הטובה והאהובה ביותר יזכה במשחק לפלייסטיישן. לפרטים נוספים הקליקו כאן.
אתם שואלים ורוני סופרסטאר עונה
במסגרת מפגש המעריצים עם רוני, שיערך בעוד 10 ימים, תוכלו לשאול את רוני שאלות. אתם מוזמנים לשרשר כבר עכשיו את השאלות שתמיד חלמתם לשאול את רוני. אנו נאסוף את השאלות הטובות ורוני תענה עליהן במפגש, כך שאם לא תזכו להגיע אליו, בכל זאת תוכלו לקבל תשובה לשאלותיכם. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=925&msgid=47130792

למעלה