Bassיסט

New member
סוף סוף!!!!!

אחת שזכרה!!!!!!!!!!! תודה מתוקה זה כיף לדעת שיש אנשים שזוכרים תאריכים לא רק של האנשים שהם מעריצים... בקיצור תודה מתוקה!! שימחת אותי מאוד!!

Bassיסט

New member
רק עכשיו אני רואה...

שכן זכרתם אותי אבל למה זה באופטופיק? מה לא מגיע לי להיות כמו רוב בעמוד הראשי???????

כי זה נחשב הודעות אוף טופיק ../images/Emo4.gif

ורוב קשור ללהקה... זאת אומרת, שזו הודעה שקשורה לנושא הפורום.

Bassיסט

New member
הדסי מתוקה!!!!!!!!!

וואי איזה קטע זה היה שניכנסתי לפורום ולא ראיתי הודעה אחת ממכם על זה שיש לי יומולדת והתבעסתי רצח אמרתי לעצמי "מה? לא יכול להיות שהם שכחו..." אבל בכל זאת ראיתי שאין שופ הודעה כמעט חוץ מבת אל ששאלה לגבי היומולדת שלי... אז הנה נכנסתי לאופטופיק והנה כולם פה.... וואי זה כמו מסיבת הפתעה!!! אז ממש ממש ממש תודה מתוקה איזה כיף לי שיש לי אנשים כמוכם!!!

SAMAR

New member
באיחור של יום....

מזל טוב ל.....רון!!!!!![Bassיסט] שחגג אתמול 20 חורפים! אז, הרבה מזל טוב, אושר עושר בריאות וכושר, הרבה נחת מהילדים, וחיים יפים!!!!! ובהצלחה ב"קורבן"...מוהההההה!
אז שוב מזל טוב ושלא ימאס לך לשמוע לינקין...אחרת יש לך עסק איתי....
פרחים נפוצים בארצנו [לא לקטוף!]

Bassיסט

New member
סמאאאאאאררררררררררר!!!!!!!

תודה מתוקה אין עלייך!!! ממש תודה!!!! אני לא מפחד מהקורבן להיפך תביאו עוד ועוד כמה שיותר!!!!!!

../images/Emo23.gif../images/Emo186.gif"אני חולמת שאני נופלת",

את זוכרת, את זוכרת שכתבת? "אתה למטה מתרוצץ ומנסה לתפוס אותי" את זוכרת שאהבת לשקר, העדפת להשתכר, במקום לדבר אלי? בכף היד שלי אני מחזיק פרפר מוסתר בתוך אגרוף סגור. האם הוא חי או מת, אני שואל אותך, את יודעת, זה תלוי גם בך...

s w e e t16

New member
היי..אנשיים מה דעתכם..

לעשות שרשור של תמונות חברי הפורום?! או שעשיתם כבר? לא משנה..בכל מקרה.. מה דעתכם? אני בטוחה שתשמחו לדעת עם מי אתם מדברים פה..(ובמיוחד אני אשמח לדעת איך אתם נראים(= )

../images/Emo23.gif../images/Emo186.gifחח שכחתי..

יש לי תמונות מאתמול במצלמת אינטרנט שקצת התלהבתי מעצמי

L P B o Y

New member
מוכרת.

אני יודע שראיתי אותך איפהשו.. אה כן.. בבצפר.. חיחי מוזר.

למעלה