../images/Emo23.gif../images/Emo186.gif../images/Emo49.gifרון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מזל טוב, חמוד
בהצלחה עם הבס ובהכל
מתים עליך פה, תישאר לנצח
ממני באהבה- סיון

../images/Emo80.gif|עורב| ממממ....

בבס יש 4-5 מיתרים והצליל יותר אממ...נמוך [ככה קוראים לה?
נווו קול של בס XD
] וגם המבנה שונה

Bassיסט

New member
אז ככה...

בבס יש לפעמים יותר מחמישה שישה מיתרים אני ראיתי בס (מוגזמת) עם 12 מיתרים... אבל בכל אופן הכלי בעיקון הוא כלי לליווי (לא כמו הגיטרה שלפעמים היא תופשת את הקדימה... (FRONT) יש הרבה סגנונות לנגן בה שהאהובה עליי זה "הסלאפים" שנותנים צליל קופצני ופאנקי... הנגינה בה שונה מהנגינה בגיטרה (הרוב לא מנגנים בבס עם מפרט) מנגנים בה עם האצבעות כמו שעושים כאילו מטפסים על מדרגות עם האצבעות... אז ככה על המיתרים!! לעוד שאלות אני אשמח לענות...

Bassיסט

New member
תודה סיווני....

איזה כיף יו אין לכם מושג... זה ממש כמו מסיבת הפתעה!!! אין עליכם אני מת עליכם גם אתם הגדולים מכולם!!! חולה על כוווווווווווווווולללללללללללכככככככככםםםםםםםםםם!!! ואוהב אותכם יותר!!! שלכם תמיד... רון!

../images/Emo80.gif|עורב| מזל טוב!! ../images/Emo9.gif

שיהיה לך הרבה הרבה כיף בחיים!! אני לא מכירה אותך ממש אבל אם אתה בסיסט אז אני כבר יודעת שאתה מלך!
אז בהצלחה עם הבס ובכלל בהכל

6565

New member
אני לא יודעת על מי אתם מדברים אבל..

מזל טוב!!!!!

Bassיסט

New member
וואו בר איזה שם יפה!!!

תודה נשמה אני אשתדל להתמיד בבס בשבילך ואז אם איי פעם תשמעי אוליי את השם שלי באחד הערוצים ברדיו או בעיתון תדעי שזה בזכותכם...

../images/Emo29.gifמזל טווווווובבבבבבבב../images/Emo65.gif! שי

שיהיה לך רק אושר ועושר ושיתגשם לך מה שאתה רוצה..
תעשה רק מה שאתה רוצה ואוהב ותצליח בכל כמובן! הרבה בריאות אני לא טובה בברכות אז תסלח לי..?
ויום הולדת שמח כמובן !
ותמשיך לכתוב פה או שאתה יודע מה יקרה! (לא, אתה לא, אבל בכל זאת
)! מזל טוב!

Bassיסט

New member
איזה איומים....

סתם מתוקה אל תידאגי אני אכתוב פה בכיף ועכשיו אנייודע גם פחות או יותר מה אתם חושבים עליי אז הרבה יותר כיף יהיה להיכנס לפה ולדבר עם כולם... גם באי סי קיו אנשים (144605279)

batel15

New member
סתם שאלה....

ל- Bassist אין יומולדת היום?! או שאני מתלבלבת........ אם כן אז מ-ז-ל ט-ו-ב-! ןבלוניםן (תחליף עלוב לאייקון...-זה עם נון סופית למי שלא שם לב...)

batel15

New member
../images/Emo2.gif

או שכבר אמרו ואני רק עכשיו שמה לב לזה...?!?!

למעלה