הצטרפו לעצומה של חלוצי הצטרפו לעצומה של חלוצי
E eliranri New member 17/1/05 #4 שאלה אנשים (בלי שום קשר לכל לילה) חחח אולי יהיו כמה שיתעצבנו ששאלתי את זה אבל אחרי המפכ"ל הראשון הבנתי שיש פה אנשים מקסימים אז אני מרשה לעצמי לשאול . מישהו פה מכיר את המשחק קלפים אונו? זה דומה קצת לטאקי. בכל מקרה, למישהו פה יש את המשחק או יודע מאיפה אפשר לקנות? אנשים זה ממש ממש יעזור לי תודה לכולם
שאלה אנשים (בלי שום קשר לכל לילה) חחח אולי יהיו כמה שיתעצבנו ששאלתי את זה אבל אחרי המפכ"ל הראשון הבנתי שיש פה אנשים מקסימים אז אני מרשה לעצמי לשאול . מישהו פה מכיר את המשחק קלפים אונו? זה דומה קצת לטאקי. בכל מקרה, למישהו פה יש את המשחק או יודע מאיפה אפשר לקנות? אנשים זה ממש ממש יעזור לי תודה לכולם
ס סירופ מייפל מקולקל New member 18/1/05 #8 רק רציתי להגיד שיש לכם מנהלים כאלה מתוקים וחמודים ומקסימים, שעושים את עבודתם נאמנה עכשיו שרשרו אותי ל , לא אכפת לי
רק רציתי להגיד שיש לכם מנהלים כאלה מתוקים וחמודים ומקסימים, שעושים את עבודתם נאמנה עכשיו שרשרו אותי ל , לא אכפת לי
L la bella dama New member 18/1/05 #11 ../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif למרות שזה נחמד לראות את זה... לפחות משו חיובי היום... תודה!
../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif למרות שזה נחמד לראות את זה... לפחות משו חיובי היום... תודה!
ז זונע New member 17/1/05 #6 לי יש אותו! הוא אדיר. הביאו לי אותו מחו''ל ואין לי מושג מאיפה...:\ אני בספק אם יש בארץ
פ פלגמט ומיזנתרופ New member 18/1/05 #14 רבע ../images/Emo32.gif רק רציתי לציין שטוב שהחזירו את המוזיקה המקורית של המעבר מהמונולוג לשולחן, לאחר שבשבוע שעבר הם ניסו מוזיקה אחרת.
רבע ../images/Emo32.gif רק רציתי לציין שטוב שהחזירו את המוזיקה המקורית של המעבר מהמונולוג לשולחן, לאחר שבשבוע שעבר הם ניסו מוזיקה אחרת.
L la bella dama New member 18/1/05 #16 עכשיו אני מרגישה בכלל לא מעודכנת../images/Emo4.gif רואים ששבוע שעבר לא הייתי נוכחת..ואני משלמת על זה עכשיו לפחות כל השבוע הזה אין לי ברירה ואני נשארת בבית
עכשיו אני מרגישה בכלל לא מעודכנת../images/Emo4.gif רואים ששבוע שעבר לא הייתי נוכחת..ואני משלמת על זה עכשיו לפחות כל השבוע הזה אין לי ברירה ואני נשארת בבית
D dht160 New member 18/1/05 #17 תראו איזה רע אני אתמול אני יושב פה עם מודו ומדברים קצת עם דנה באי סי לפני התוכנית. ואז אני כותב לה שאנחנו יוצאים לראות וזה הלך ככה: "אנחנו הולכים לראות אסף הראל. זאת תוכנית כזאת שייש בערוץ 10 ואת מנהלת הפורום שלה" סתאם דנה זה היה באהבה!! גיא
תראו איזה רע אני אתמול אני יושב פה עם מודו ומדברים קצת עם דנה באי סי לפני התוכנית. ואז אני כותב לה שאנחנו יוצאים לראות וזה הלך ככה: "אנחנו הולכים לראות אסף הראל. זאת תוכנית כזאת שייש בערוץ 10 ואת מנהלת הפורום שלה" סתאם דנה זה היה באהבה!! גיא
L la bella dama New member 18/1/05 #18 ומה אני עניתי לך על זה??? אל תגיד פה..זה נשאר חסוי.. חוץ מהחלק שאמרתי שאני גם רואה את התוכנית...
ב בנצי מודו 1 New member 19/1/05 #19 ענית לו ש... בזמן שענית לו השתלטו גורמים שונים על המחשב. גם עכשיו 18.10.05, ח' בשבט(למניינם), אני לא יודע מה ענית לו
ענית לו ש... בזמן שענית לו השתלטו גורמים שונים על המחשב. גם עכשיו 18.10.05, ח' בשבט(למניינם), אני לא יודע מה ענית לו
L la bella dama New member 19/1/05 #20 זה כבר לא רלונטי מה שאמרתי לו.. כי שיניתי את דעתי קצת לפני שדיברתי איתכם...