היום בתפוז../images/Emo43.gif 30.12.04

יהונתן שנברג, מכוכבי ראש גדול, יתארח Live ב-17:30 בפורום הרשמי של הסדרה וב-BlogTV ויענה לשאלות הגולשים.
הערב הגדול הגיע - ב-21:00 תעלה להקת Nova לבימת מועדון ה"בארבי" למופע מיוחד (אמן אורח: עברי לידר) שיועבר Live בפורום הרשמי של הלהקה וב- BlogTV. אל תפספסו!

../images/Emo41.gifנצל"ש- המלצה על דיסק...../images/Emo41.gif

טוב, רציתי להמליץ לכם על דיסק של להקה שהיא לא ממש מוכרת, קוראים לה להקת "בייב". בקישור שנמצא ממש פה תוכלו לשמוע חלקים מכל השירים של האלבום היחיד שלהם. הלהקה לא ממש פעילה עכשיו, אם כי אורי מור, הסולן עושה מדי פעם הופעות בת"א ובירושלים. הוא גם עובד עכשיו על אלבום סולו חדש. אורי מור עבד עם המון אמנים(משינה, עברי לידר וגם ברי סחרוף.) בתור מנהל טכני ועובד במה, ולאחרונה פרש כדי לעבוד על האלבום סולו שלו. אני ממליצה על הדיסק בחום, הוא גם לא יקר מדי... הבעיה היחידה איתו זה שקשה למצוא אותו בחנויות כמו טאוור רקורדס(אני לא הצלחתי למצוא שם), אבל אפשר לקנות בתו השמיני או ישירות מאורי מור... נדמה לי שיש עוד כמה חנויות. בקישור הזה תמצאו את הקומונה של הלהקה, שאורי מדי פעם מבקר בה. הממ... זהו

MikeY fReAk

New member
מצטרפת..../images/Emo79.gif

להקה מיוחדת, ואורי הוא אחד האנשים הכישרוניים ביותר שפגשתי

טוב, כל אחד והטעם שלו...

"כשתמי עוברת דירה" שליטה, אבל יש שירים שנראה לי שאולי תאהב יותר... כנס לקישור ששמתי למעלה, שם אתה יכול לשמוע קטע מכל שיר באלבום שלהם..

doc monti

New member
../images/Emo41.gifנצל"ש נוסף:)

הבנתי שלמישהו יש כאן את הגירסה של ברי לשיר "טרמינל", אז אם אפשר לשלוח לי ל[email protected] אני מאוד אעריך את זה:)

טוב לא בדיוק OFF אבל.. ננצל"ש

מאוד מטריד אותי דבר ששמתי לב אליו עוד כשקניתי את הדיסק (לפני שנה) אבל עד היום לא העזתי לשאול. בדיסק של ההופעה, לפני השיר 77. ברי שר\אומר משהו מוזר. אני דורשת הסבר. ומיד.

"אני לא מצטער, טוב לי עכשיו".

זה שורה מהשיר "השומר של הגן", מהאלבום "הכל או כלום". אם תקשיב ממש ממש ממש טוב, תוכל לשמוע את הקהל שר את השיר עד לשורה הזאת, וברי שמע אותם ושר יחד איתם את השורה הזאת.

מה?!

את השומר של הגן אני מכירה כמובן. יש לי את הכל או כלום. אבל עד היום לא הבנתי שזה מה שהוא אומר.. וואלה. מגניב
תודה רבה לך דרך אגב, אני בת

למעלה