נצל"ש ../images/Emo32.gif

בקיצור הלפפפפפפפפ- עזרהההההההה!! טוב כמו שאתם בטח יודעים בקרוב מאוד יצאו הכרטיסים לתיאטרון פלוריסיינטה, ואני מזה מתההה להשיג כרטיסים! הבעיה שההורים שלי רעים
!! פשוט ידוע לי שכל כרטיס אחד כזה עולה 170 ש"ח!!! וההורים האלה שלי לא רוצים לקנות לי ואני חייבת לשכנע אותם מהר, כי אני רוצה מקומות טובים! אני חייבת לנפנף למארו שלי! חח סתם אני פשוט רוצה מקומות טובים ולקנות בין הראשונים ולשכנע את ההורים שלייייי... תעזרו לי! תמצאו שיכנועים! בבקשה תראו איזה אומללה אני
נכון שזה מעורר רחמים??? יופייי עכשיו תעזרו לי למצור שכנוע... מהררר פליזזז

אולי תנסי להשיג הנחה../images/Emo35.gifמאיזה אמא

של חברה שעובדת איפה שהוא שיש הנחות תמיד....הוא באיזה מבצע שבטח יהיה בראש 1\מעריב לנוער. וחוץ מזה תוכלי לעבוד כבייביסייטררר.
את מקבלת דמי כיס
אולי פשוט תחסכי לאט-לאט.. יש לך יום הולדת בקרוב
אולי זה יהיה המתנה שלך
או שפשוט תסבירי להורים שלך כמה שזה חשובבב לךך...ותבטיחי שלא תוציאי כסף כמה זמן.. מקווה שעזרתתיי

כנסי..

אם יש לך אח או אחות בצבא או אבא או אמא שעובדים באיזו חברה אז לפעמים יש מחברות הנחות למשל שנה שעברה אני קניתי דרך המשטרה ב55 שקל זה הנחה מאוד גדולה...או שאני קונה מאח שלי שזה בכלל הרבה יותר זול(דרך קבע בצבא) אז...

יאאאא טודע...../images/Emo20.gif

חחח במבה? חחחחחחחחחחחחחחח XD אעאאעאעאעאעאאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעא גור מורד אעאעאעאעאעאעעא חתימה אעאעאעאעאעעאעא ליאעאעאעאעעאעא הקדשה אעאעאעאעאע אעאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

B R A Y E R

New member
מנהל
שחכתי לשתף אותכם;[

יום שני קניתי את הדיסק של פלורי
דיסק כזה מושלםםםםם
והוא עולה רק 50 שקל
!!!!!!!!!

B R A Y E R

New member
מנהל
מקפיץ בשביל סתיו

רואה איך זה קופץ... זה כמו הפרק היומי כולכם חיים בתחרות....אתם חייבים להיות הראשונים שפותחים

למעלה