עכשיו בפורום טארות../images/Emo57.gif

אריק אייל עובד סוציאלי, מומחה לאסטרולוגיה וקלפי טארוט, מרצה בכיר ומחבר רב המכר "טארוט-מסע לתוך חייך" מתארח היום בין השעות 10:00 ל-12:00 בפורום טארות. אתם מוזמנים להעלות את שאלותיכם בפורום.

שידורינו היום בתפוז ../images/Emo124.gif

הערב ב-20:00 מגיעים להתארח live ב- blogtv קאתי ואלון, הזוג הלוהט של הוילה של פרוייקט Y2. עדיין אפשר להשאיר להם שאלות.
ב-21:00 תוכלו לפגוש את אפרת כהן ויניב לוי, כוכבי "מיכאלה", שבאים לענות לשאלות. צפייה נעימה

1קאזא

New member
קרנבל מחאה!!קונטרה לתרבות הצריכה!!!

"VIVA LA REVOLUTION". יום חמישי,18.11.04 23:00 ב"בארבי" ת"א. קרנבל קונטרה לתרבות הצריכה. הפוסי של לוסי+ SOON IN HERE!!! בשיתוף עם: ארגון "לתת". "WAY" הפקות. "אנונימוס". "PEACH MUSIC" "THE ALTERNATIVE" http://www.hydepark.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=1178772 וזה כל מה שאתם צריכים לדעת...................

../images/Emo41.gifפורומים חדשים בתפוז אנשים../images/Emo41.gif

פורום חדש לתנועה לציונות מתחדשת - פורום תנועת צומת
הפורום הרשמי לסדרת הדרמה החדשה בערוץ HOT3 - פורום סאמרלנד
בואו ללמוד על התרבות והמנהגים הגרוזינים - פורום תרבות גרוזיה
כמו כן, אתם מוזמנים להתעדכן באירועים ובאירוחים שיתקיימו בתפוז בשבוע הקרוב: http://www.tapuz.co.il/forums/main/eventsAll.asp גלישה נעימה בתפוז
אנשים

../images/Emo43.gif שידורינו היום

הערב ב-20:00 אנחנו חוגגים את סיום פרוייקט Y2 עם אירוח אחרון בסדרה: מישל ורוני, שתי הסנסציות של הוילה מגיעות להבהיר כמה עניינים.
מיד אחריהן תגיע לכאן הזמרת הערביה המצליחה אמל מורקוס. האירוח יחל בשעה 21:00. תוכלו לשאול אותה שאלות בזמן האירוח. השידור יתקיים ב- blogtv

../images/Emo188.gif אירוחים ותחרויות בתפוז אנשים

ד"ר עדי אדר, נוירולוג לילד ולמתבגר ומנהל "מכון אדר" בבאר שבע, יחליף את ד"ר איריס מנור ויענה במהלך סוף השבוע לשאלות הגולשים בנושאי אבחון וטיפול בהפרעת קשב וריכוז ADHD. ניתן לשלוח שאלות לד"ר עדי כבר עכשיו.
ובפורום מתגייסים נפתחה תחרות סיפורים נושאת פרסים. הגולשים מוזמנים להעלות בפורום סיפורים העוסקים בחוויות שלהם בלשכת הגיוס ולזכות בפרסים מתנת "למטייל". המשך גלישה נעימה בתפוז אנשים

donell

New member
off topic

מצטער מראש על ההודעה הלא קשורה , אני מקווה שהמנהל יוכל למחוק אחר כך. אך הבטתי בתמונות מהמפגש האחרון שלכם...ומישהו שם נראה לי מאוד מוכר, ואם אני לא טועה ראיתי אותו בהופעה של מג'נטיק ביום שני. האם זה ייתכן ? ובמילים אחרות.האם אח*ד* מכם, הלך להופעה של מג'נטיק ביום שני האחרון ?

Rוית

New member
ספיקינג אוף לראות אנשים

נדמה לי שראיתי את אמיל אתמול בקריון... מעניין מה שלום הילד.. סתם, תוהה...

Rוית

New member
...המשך - מוזיקה...

You Oughta Know - ביצוע אקפלי ומוזר למדי אבל יש לה קול.. PERFECT - מישהי עם הגיטרה שלה. הגיטרה יצאה בסאונד גרוע למדי(!), אבל הביצוע של הבחורה לא רע בכלל.. Ironic - שירה על גבי פלייבק. לא רע בכלל...!

Rוית

New member
..והסוף..

Forgive me love - לא כמו המקור, אבל לא רע בכלל... זהו, קצת ממה שמצאתי שהיה חביב... אתם מוזמנים לשתף גם משלכם

למעלה