דברו אלי בציורים ../images/Emo141.gif

רינת פלג-אמיר, גרפולוגית ומפענחת, מסייעת להורים לפענח את הציורים של ילדיהם. רינת עוסקת מזה כ- 12 שנים בגרפולוגיה ופיענוח ציורים. היא התמחתה אצל אנשי מקצוע רבים ועיקר עיסוקה בניתוח גרפולוגי, גרפותרפיה וניתוח שרבוטים וציורים - בעיקר ציורי ילדים. אתם מוזמנים להעלות ציורים לפורום להיות הורים. רינת תשיב לשאלות הגולשים בין השעות 9:00 עד 13:00

היום בתפוז ../images/Emo86.gif

הערב ב-19:00 יאיר להב, הדיאטן הקליני, ראש תחום מכוני הכושר והוראת התזונה במכון ווינגייט ויועץ למחלקת הספורט בווינגייט, יתארח בפורום דיאטות ואורח חיים בריא. ניתן להשאיר לו שאלות כבר עכשיו.
ב-20:00 נארח live ממשרדי ערוץ ספורט 5 את ליאור אסולין, חלוץ בית"ר ירושלים, שמגיע לענות לשאלותיכם. אתם מוזמנים להשאיר את השאלות שלכם בפורום כדורגל.

vitush

New member
הייי לכולם......כנסו...../images/Emo85.gif

אני בבית הספררררר.....חיחיחיצ עכשיו היה לי מבחן במחשבים איזה קשההההההה ואיייי.... סוריי שאני פותחת הודעה חדשה....לא היה לי איפה לשרשר.... אז....מה המצב???מישהוא פה מחובר עכשיו???? חיחיחיחי.... רוני היא השולטת....ומחר אני לא יכולה לבוא להופעה שלרוני בהרצליה כי יש לי מבחן במדעים......אז אני צריכה להתכונן.... אז תאכלו לי בהצלחה.....ותמשרו ד''שממני לרוני המאמי.... חיחיחי..... טוב אז יאללה בה בייי תגיבו ותכתבו מה שבראש שלכם... מואהההההההההההה נ.ב........ נא לצלם מחר הרבה תמונות יפות......חיחיחיחי..... מואההההה

למעלה