how come

אני חיבת את השיר של אמינם how come אני לא מצליחה להוריד אותו אז למי שיש אותו על המחשב כקובץ mp3 אני אשמח אם תעדכנו אותי...

../images/Emo42.gif היום בתפוז אנשים ../images/Emo43.gif

הערב ב-18:00 יתארחו חברי "נקמת הטרקטור" באולפן "קול הים האדום"- רדיו אילת. אתם יכולים להשאיר להם שאלות בפורום, ולצפות בשידור החי דרך אתר הרדיו.
ב-19:00 יתארח גל פרידמן ב- blogtv . האיש שהביא לנו כבוד גדול ומדליית זהב יענה לשאלותיכם באירוח משותף של תפוז אנשים ואתר "ספורט 5".
מישל, כוכבת "פרוייקט Y2" שיצאה מהוילה וחזרה אליה, תענה לשאלותיכם live מהוילה הערב ב-22:30, מיד לאחר שידור הפרק היומי בסדרה.
יום לפני ההצבעה בכנסת - בואו להביע את דעתכם בסקר של המדינה - האם אתם תומכים בתוכנית ההתנתקות?

AGAM ROTBERG

New member
היי מהי דעתכם? כנסו..

מה אתם חושבים על זה שדווקא מלך הראפ והיפ-הופ העולמי שייך לגזע הלבן למרות שממציאי המוזיקה השחורה הם השחורים כידוע! בדיוק כמו שמלך העולם התחתון בארץ הוא ממוצא אשכנזי (זוביק רוזנשטיין) וממציאי הפשע בארץ הם יוצאי עדות המזרח כידוע! ואני מזה לא גזענית שלא תבינו ככה!

w21w

New member
שלום לכולם!

קוראים לי חן וסתם אני מכירה את הפורום פשוט אין לי כוח לכתוב אז סתם בסוף החלטתי לכתוב אבל עזבו סיפור ארוך ויש לי שאלה..... למי יש תמונות של היילי?

AGAM ROTBERG

New member
מזדהה איתך מאד, שיר יפה ומוצלח!

בקרוב מאד אנחנו בחברה נעדכן את אתרי האינטרנט בלהיטים החדשים ואז חמודה תוכלי בקלות להוריד, קצת סבלנות!

LadyLuvJess

New member
נכון.

אבל מסכנה. לא קל להיות הבת של אמינם. תחשבו על זה שניה. ותחשבו מעבר לכסף ומותרות ו"היא הבת של *אמינם*!!!" זה לא קל. קודם כל, לא מספיק שההורים שלה באו מעבר גרוע- לא משנה עד כמה הם מנסים, גם ההווה גרוע (בתי כלא, סמים וכו'.) ולמרות שלה נפתחות דלתות חדשות- היא צריכה לחיות חיים טובים ולראות את אמא שלה בכלא. שנית, הריבים שבין ההורים שלה. ועל אף כל האהבה, הם רבים. ולא מספיק שזה כואב לה, למשהו כל העולם צריך לדעת על זה. לא רק שאבא שלה אומר בבירור שהוא שונא את אמא שלה (שני האנשים הכי קרובים אליה), ועוד כשהיא בגילאים שהיא מבינה הכל, הוא אומר את זה לפני מליוני אנשים שאין להם שום קשר אליה. פתאום לכולם יש דעה על המשפחה הכי קרובה אליה- אנשים שלא מכירים אותם. חוצמזה למשהו כולם רוצים תמונות שלה ומרכלים עליה. עד לרמה שבכל מקום באינטרנט היא יכולה לראות תמונות שלה. כן, אפילו בפורום נידח בישראל. (היי, ביחס לעובדה שהיא לא יודעת עיברית, הפורום הזה מאוד נידח בשבילה.) אבל, אחרי הכל, היא הרי חמודה.

1טלוווש

New member
היילי

איזה מקסימה היא..... דרך אגב היא מעריצה של בריטני ספירס
מעניין מה אבא'לה חושב על זה..חח

למעלה