מחר מתחילים ב-9:00 את ביה"ס סוף סוף לא לקום ב-7:00 [רק לעל יסודיים-חטיבות ביניים,תיכונים].
S Shani276 New member 24/10/04 #1 ../images/Emo32.gif מחר מתחילים ב-9:00 את ביה"ס סוף סוף לא לקום ב-7:00 [רק לעל יסודיים-חטיבות ביניים,תיכונים].
../images/Emo32.gif מחר מתחילים ב-9:00 את ביה"ס סוף סוף לא לקום ב-7:00 [רק לעל יסודיים-חטיבות ביניים,תיכונים].
F FunkyGiraffe New member 24/10/04 #2 רק ליסודיים, חטיבות ויסודי אה וגם זה לא ממש משנה גם ככה אני מתחיל ב8:30
ה הסייד הנודד New member 24/10/04 #4 רגע זה בגלל שאני שחור, או שאני אשכנזי? או שאני שניהם? או שאני כלום מהם? איפה הזכות לשוויון איפה!
S shiroo New member 25/10/04 #8 כאילו כולם כוולם מתחילים...../images/Emo53.gif ב-9???? איך למה??? זה משנה ארגון המורים או הסתדרות המורים???? SHIROO
כאילו כולם כוולם מתחילים...../images/Emo53.gif ב-9???? איך למה??? זה משנה ארגון המורים או הסתדרות המורים???? SHIROO
S shiroo New member 25/10/04 #10 אני לא יודעת איפה אמרו.... אבל אם זה נכון....זה בא לי הכי טוב שבעולם !
H Hypnotic Poi§on New member 25/10/04 #13 מזה ביצפר??? ../images/Emo12.gif תזכירו לי../images/Emo3.gif
° ° w a v e ° New member 25/10/04 #14 נו... המוסד הסגור הזה.. המסגרת הבנאלית המגעילה הזאת. משחיטת ילדים תמימים מסכנים, ולוקחת מהם בכוח את חופש הביטוי. המקום הזה שבכל חור בו רואים את השם "בני גורן" וחושבים כמה טוב אם הוא לא היה קיים... נזכרת?
נו... המוסד הסגור הזה.. המסגרת הבנאלית המגעילה הזאת. משחיטת ילדים תמימים מסכנים, ולוקחת מהם בכוח את חופש הביטוי. המקום הזה שבכל חור בו רואים את השם "בני גורן" וחושבים כמה טוב אם הוא לא היה קיים... נזכרת?
F FunkyGiraffe New member 25/10/04 #15 אפרופו לוקחים בכוח את חופש הביטוי אצלנו מורה רק אתמול הכריחה את חבר שלי לכתוב לאמא שלו מכתב שהוא מדבר בשיעור ולחתום עליו למרות שהוא לא רצה
אפרופו לוקחים בכוח את חופש הביטוי אצלנו מורה רק אתמול הכריחה את חבר שלי לכתוב לאמא שלו מכתב שהוא מדבר בשיעור ולחתום עליו למרות שהוא לא רצה
° ° w a v e ° New member 25/10/04 #19 חחח באמת?! היה מרביצה לה... אם הוא לא רוצה, שום מורה מושתן [שפה יפה יש לי ] לא יכריח אותו.