gloria23

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

שיר כל כך נכון וחבל שזה ככה... כל הכבוד!! אהבתי
ודירטי בוטס, גם "עליסה בארץ המראות" נחמד, אהבתי את הקטע של המלכה שעולה לגרדום חחח

dirty boots

New member
טוב אם זה הפך לשרשור אוף- שירים

אז אני שם עוד משו שכתבתי לא מזמן דור הרטלין דור הרטלין צריך להרגע דור שלם מחכה לנחמה רק לברוח, לכשוח, לההחכים להרדם בלי לקום, אופיום להמונים געגוע למשהו שאמור לקרות רצף שאלות לא ברורות דלתות התודעה הופכות לכלא רב עוצמה יום הדין קרב, הגיעה השעה גנרלים מתפקדים מתייצבים בשערים תוקעים בחצוצרות, חלוקים לבנים כנראה שגן עדן שלי זה בית משוגעים

ramoni

New member
הכשרון שלך מאוד נגלה לעין

כל הכבוד אני נסיתי בעבר גם לכתוב שירי מגירות מהסוג הזה. אם אתה יודע לנגן זה פלוס גדול. אתה משתמש הרבה במוטיבים של ספרים מפורסמים, זה נראה אחלה

dirty boots

New member
אוקיי

הממ אתה מתכוון עליסה ולור הפרוזק? כן תודה רבה ספרים שאני מתכוון לקרוא בעתיד הממ אני יודע בערך לנגן.. שנה וחצי קלידים היה לאבא שלי ריב עם המורה אז אני מתחיל גיטרה וממשיך עם מורה אחר... תודה רבה על התגובות הטובות הנה משו שכתבתי היום (הממ זה קצת בקשר לפיגוע בסיני... יכול להיות שהכרתי שם מישהו לא ממש הכרתי אבל לקצת זמן כן..) מלאכים נוסעים בקו 5 לגן עדן דמיוני מי שעלה על האוטובוס הזה הנשמה שלו התפוצצה איתי בוקר טוב עולם קופץ מצוק בלתי נראה הצוק היה גבוה קורא לעצמי בקפה ראש טוב בבטיחות מדומה נשמות טובות חיים של מתקן הדמייה עומד בחשכה צועק בלי קול god bless your soal (חשוב לציין שהשורה האחרונה היא מין סארקאזם כי אני אתאיסט...)

Franz Ferdinand

New member
nice!!!

אוף! תפסיק ליהיות כזה מוכשר!!! אתה גם ממש בוגר לגילך... (בן כמה אמרת שאתה? 12?) אתה כותב כמו מישהו בן 16 לפחות... זה גם קצת עצוב כי זה נראה כאילו נגזלת ממך הילדות...

dirty boots

New member
וואי

תודה רבה רבה.... כן 12 בקרוב 13... ממש לא נגזלת ממני הילדות יש לי חברים ואני נהנה...תודה על הקטע של הבגרות אני נהנה לכתוב ויש לי גם להקה בערך ככה שאני נהנה מהילדות לא לדאוג

dirty boots

New member
חוחוחו

חוח הלהקה לא ממש מתקדמת... לא מוצאים באסיסט ומתופף כן כן!!! ההורים משקרים לי ואני בן 52!!!

למעלה