עמית22

New member
../images/Emo32.gif

זה לא נושא הפורום אבל אני בטוח שיש פה אנשים שיבינו אותי ואני מרגיש צורך לשתף. מאז שחזרתי מהודו ביקרתי בסיני כבר 4 פעמים. ביום שני יש לי פסיכומטרי ולאחריו תכננתי לרדת עוד פעם לסופ"ש ארוך מאוד. לחזור לראס א שטן, לחזור לחושות של פאראג'. הוא מוסלמי ואני יהודי ואנחנו מדברים כמו שני אחים. צוחקים וחברים ולא מטריד אותנו בכלל הדתות, העימות והשנאה. המוטו של סיני זה שקט, אני ועוד רבים אחרים נוסעים לשם בכדי להינות, ולהירגע מטירוף החיים בארץ המשוגעת הזאת. מה יהיה עם השקט? מה יהיה עם סיני? מתי בפעם הבאה אני אראה את פאראג' ייתן לו חיבוק וישאל אותו: כיף חאלק יא אחי? והתשובה המוכרת תבוא: חאמדולילה. די להרג ודי לפיגועים, בסך הכל כולנו רוצים לחיות את חיינו באושר ואהבה. למה זה כל כך קשה

עוזיג

New member
עצוב../images/Emo16.gif../images/Emo10.gif

מסכים לגמרי-עד היום (לצערי הרב) לא יצא לי להיות בסיני (כן כן אני יודע).אבל לא מעט אנשים שאני שאני מכיר היו שם עד אתמול ועד עכשיו (טפו טפו טפו) שמעתי מכולם אבל אני רק חושב על חבר'ה צעירים ומשפחות שרצו רק לנפוש בכיף במקומות שלפי מה שהבנתי הם יפים מאוד וחבל שהנבלות האלו לא מניחים לנו אפילו שם.אני ממש מרגז כשאני רואה בתגובות של אנשים באתרים שונים שמעיזים עוד לבוא בטענות ולומר מה הם עשו של עם כל ההתרעות-אנחנו חיים את החיים שלנו ונמשיך לחיות.אנשים בסך הכל רצו לטייל/להרגע/להנות וזה מה שקרה בסוף-אין הרבה אנשים שלקחו ברצינות את ההתרעות וזה לא מתוך זלזול אלא בגלל שהרבה אנשים חוזרים לסיני שוב ושוב ומכירים שם חלק מהמקומיים ולא נראה להם שזה מה שיקרה.חבל ממש חבל. תנחומי למשפחות ההרוגים ואיחולי החלמה לכל הפצועים.

sela v

New member
אני הייתי בדהב 3 פעמים

ואני מרגיש את החושות והכפרים הקטנים כיעד התרמילאי הקרוב ביותר לישראלים. מה שקרה ממש מרגיז, אבל אני חושב שאחרי שנתעושש צריך לחזור לשגרה. לא צריך לתת לטרור לנצח אותנו, ולהפסיק לחיות. מבחינתי אזהרות מפי גורמי הבטחון בישראל היו קצת כזאב זאב, וגם קראתי תגובה של מישהו שאומר שהפעם אלו היו אזהרות אמיתיות, אז מה עד עכשיו התבדחו איתנו?

למעלה