tipid

New member
|יין ברכת שבת שלום ומועדים לשמחה

אני מאחלת לחברי הפורום ברכת שבת שלום וזמנים לשמחה וששון מלווים בשקט בריאות אושר נחת וחיוך על שפתותינו עם הרבה חום ואהבה מעומק הלב תמר

שירה: יחד - נגד כיבוש הגולן

תחת מגפו של הכיבוש הציוני, תקוות חדשות ממשיכות לפרוח. חרף הכאב הֶאיום, השמש מוסיפה לעלות. שנות הסבל והדיכוי, צלקות אין-ספור הותירו; אך על עמי ישראל וסוריה, עתיד של אחווה לבנות. להפסיק לאלתר את הכיבוש! ביושבי הגולן, אוויר של החופש להפיח. למען המחר השליו, לכונן יחסים חדשים. יחד - נגד הכיבוש קולינו נשמיע! יד ביד, נשנה מהלך החיים!

אני זוכר את התותחים הסורים על הכינר

ואני בכלל לא מתגעגע להם. אז לא היה כיבוש של הגולן - אולי רק של יפו. אבל אתה מתגעגע לרעם התותחים הסורים (עד ירושלים קולם בטח לא ישמע) אז אתה מוזמן לקפוץ לדמשק ולשיר יחד עד אסד את שירי החופש שלך.

all

New member
אה, ועוד דבר איזה יחד, מי יחד עם מי

סורים וישראלים???

מטרניך

New member
הוא התכוון לסורים ופלסטינים. מה

שמזכיר לי אי אילו רציחות 'קטנות' של פלסטינים ע"י הסורים בלבנון ולהיפך. ומזכיר לי גם שכל מנהיגי הפלסטינים, כולל ערפאת, זכו להכיר את הכלא הסורי מבפנים, וערפאת גם גורש מסוריה בבעיטה בשנות ה-80 ומאז אסור לו לדרוך על אדמתה.

all

New member
דין רמת הגולן אינו דין עראפתלנד

כשאתה נילחם על מקור המים היחיד של ארצך, זה ממש לא משנה אם אתה כובש, משחרר, ציוני או מקרולפטוס - אתה חייב את המים. מה יעזור לי שלום ואחווה כשלא יהיה לי מים לישתות??? אני בעד שלום, בעד אחווה ובעד חדווה. אבל אני עוד יותר בעד מים בברז שלי.

למעלה