עזרה! קטע קריאה על שיתוף פעולה

שלום לכם, אני חייל בן 19 ומשרת בבסיס עם חיילים קשים ובעייתיים. אני מתחיל לעשות להם פעולות, שעה בשבוע. אני מקווה שאוכל להעביר להם באופן זה ערכים, ולגרום להם לפתח דיונים. חשבתי לעשות להם פעולה על שיתוף פעולה. להתחיל במשחק הורדות ידיים, שבו כל פעם שמישהו מוריד לשני את היד הוא מקבל נקודה. המטרה היא לקבל כמה שיותר נקודות בדקה. כך הם ייראו שעל ידי שיתוף פעולה מקבלים הכי הרבה נקודות. אחר כך אני אערוך דיון על המשחק. בנוסף לכך אני צריך עוד משהו, קטע קריאה, קטע מסרט או כל דבר שקשור לשיתוף פעולה ועזרה הדדית ויכול להתאים. אשמח לכל עזרה.

פרסומת ללא מטרות רווח כלכלי

לכל מי שבאמת אבל באמת מעוניין ללמוד ולנסות אפילו קצת להבין את הטרגדיה(הסופר מורכבת) שנקראת אינתיפאדת אל אקצה ונמאס לו מהשקרים, התעמולה והפטריוטיות המזויפת של שני הצדדים (ובעיקר מחנה הפלשתינים והשמאל אצלנו) אני ממליץ ממש בחום לקרוא שני ספרים: והרשות נתונה/ רונן ברגמן; המלחמה השביעית/עמוס הראל ואבי יששכרוף שני הספרים האלה הם מעמיקים מאוד, אובייקטיבים (למרות שהכתבים הם עדיין כתבים ישראלים) והכותבים עצמם הם אנטי מפלגתיים ורואים כמטרה לא להוות שופר לאף אחד מהצדדים. אני באמת מאמין שאפשר ללמוד הרבה מאוד ושבסופו של דבר האינתיפאדה הזו היא לא שחור נגד לבן אלא רצף של אירועים אירונים, טרגיים ומשיחיים ומטומטמים. נ.ב אין לי קרבה משפחתית לאף אחד שקשור לספרים האלה.

למעלה