תודה תודה....../images/Emo39.gif

פשוט לפעמים צריך להבין שלא כל דבר נאמר בכלליות אלא יש דברים שיוצאים מהלב וכשהוא שבור אז הרבה יותר דברים יכולים לצאת החוצה... ולא, אני לא כזאת בכיינית בדרך כלל...רק קצת רגישה כשבועטים לי ישר לתוך הבטן...(במיוחד אם אותו בועט לא הבין אפילו לאן הוא כיוון) טוב מספיק ודי עם הדיכאון! שיהיה לכולנו יום מדהים משגע ומלא אהבה
סורי שהרסתי לכם את היום...

טאKילה

New member
שוקומוקה בואי לכאן..

לא הרסת כלום, אנחנו כאן גם בשבילך. תרגישי נוח להיות חלק מאיתנו..
שיהיה לך יום ושבוע נפלא..

אמן ואמן...../images/Emo24.gif

סתם אני בבעסה היום ומוציאה את זה על הסביבה... תודה טאק ומיואשת! בגילי אני עדיין לא מבינה את נבכי המוח הגברי... מסתבר שהוא יותר מסובך משלנו...

טוב עכשיו באמת...

אני צריכה דברים נחמדים לעשות שמעבירים את הבעסה בסבבה ועוזרים לשכוח אנשים מדהימים... רעיונות???

מיואשת3

New member
להלן האופציות......

כלים.. כביסה.. שטיפה... לבשל.. לשבת עם הקטן להכין שיעורים. את מוזמנת בכייף....זה יעביר לך את הבעסה...... ולי יעלה את מצב הרוח שיש מי שתעשה את זה במקומי. 2 ציפורים במכה...מה את אומרת?..

מיואשת3

New member
וניל.......

אל תעצבני לי!!! קומי תתקלחי והיידה סיבוב באויר יעשה לך טוב. תבזבזי קצת...יו אני אוהבת את השלב הזה. אגב קצת ברכות על הבחור ככה בביפנוכו של הלב גם יעבירו לך את הבעסה!

מיואשת ממוששששששששששששש../images/Emo25.gif

ראיתי עכשיו סרט קיטשי בטירוף... חחחחח..... קצת עשה לי טוב על הלב... למרות שהוא נגמר כמו באגדות ואני כבר ילדה מפוכחת... אגב,אם היה לי מה לבזבז נראה לך שהייתי פה??? הבעיה היא שהכסף שלי הולך ואוזל ובסוף אני אהיה גם שבורת לב וגם מרוששת!!! תני לי לפחות להישאר עם קצת מזומן ביד...חי חי חי סתם נו, יהיה בסיידררררררררררררררררררררר! די אני ממש מדכאה כבר את עצמי אוך!

למעלה