י ר ד נ י

New member
../images/Emo32.gif

משעמם לי.. עוד שעה אני יוצאת לחוג היפ הופ... אממ... אוף טופיק- עוד יומיים יום כיפור מה עושים?.. צמים\לא צמים? נוסעים על אופניים? רר... הכלל יומטובב.. בשבילי לא ממש... לחבר שלי יש בעיות והיום הברזנו איזה שיעור, ישבנו באיזה שיח בבצפר והוא ממש בכה לי איזה מסכן =\... לא נעים בכלל

F U N K Y GLOW

New member
אני צמה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo60.gif

בין ביס לביס ! פחחח עלק לצום ..למי יש כוח....בדיוק הייתי היום בשיעור ג'אז ודיברנו על זה ...חחח איכשהו הגענו לקטע הזה שמסובבים את התרנגולת האומללה מעל לראשים של אנשים ..איזה התעללות ...פחחח זה היה מצחיק....אין לי מושג מה הקשר ....

י ר ד נ י

New member
אמממ

לא נראה לי אני יצום אני לא מאמינה בלחטוא ואז לכפר על המעשים.. ואני כם לא ממש מאמינה באלוהים אזז... אממ מה זה אתיאסט??... גיא?... תסביר לי בבקשה לאט שאני יבין מהר.. בכל מקרה מי שצם שיהיה לו צום קל (למרות שאסור להגיד צום קל כי יענו צריך לסבול בצום מפה>תענית=צום) בכל מקרה אני עברתי את הגיל שנוסעים באופניים... יום כיפור בשבילי יהיה המון מוזיקה פסיכודלית, מדיטציה ושהות עם חברים/חבר שלי.. תהנו לכם במה שתבחרו לעשות.. יומצויןן

frikin shin

New member
אני נראה לי צמה...

צמתי בשנתיים האחרונות... למרות שזה היה קשה כי אני אוכלת הרבה
אני לא חושבת שצריכים לנסוע באופניים ביום אבל באמת... אבל גם ככה אין לי אופניים ולא רולר ולא כלום אז אני גם לא יכולה... אבל אם היה לי רולר גם לא הייתי נוסעת כי כולם תמיד עם אופניים ולהיות תקועה מאחורי כולם חצי מתה לא היה הדבר הכי נחמד בשנים האחרונות

Mr GK

New member
אני לא צם

אני אתאיסט. צמתי בשנתיים האחרונות, רק כדי להראות למספר מסויים של אנשים ספציפיים, וגם לסוג מסויים של אנשים בכלל, שאני לא בוחר באמונה שלי [או בחוסר אמונה שלי] בגלל נוחות, ושאני יכול "לסבול" ולא לאכול במשך כך-וכך שעות. השנה, לאחר שמיציתי את העניין, ומכיוון שאני חושב שהרבה יותר כדאי להיות בנאדם טוב במהלך השנה ולא להיות זבל ולצום אח"כ בשביל לכפר על זה - אני לא מתכוון לצום.

tuty fruty

New member
אני צמה

ומה אני עושה? עושה מרתון ספרים שהייתי צריכה לקרוא בחופש לשיעורי ספרות ולא הספקתי..

yaarangel

New member
מנסה לצום../images/Emo105.gif../images/Emo1.gif

נראה מי שיתחשק.. ותוכניות? להסתובב עם חברות בישוב ולפגוש בדרך עוד אנשים שהחליטו שזה מה שהם עושים

למעלה