חבר'ססססססס

זהו.......בעעעעע..עוד יומיים וחצי חוזרים ל........ל.....ל.....למוסד הזה.........נו...ביצפר? כן?...פשוט שכחתי......... אה וואלה.....נזכרתי איכס......לדפוק עלייו גרייפס עעעעע=נננננ=קקקקקקק חחחחחחחחחחחחחחחחחחח.......... אז שיהייה בהצלחה לכולםםםםםםםםםם, שנת לימודים פורייה, מוצלחת, כייפית <מגלגלת עיניים>...אמ......וציונים טובים <אמן> ועדן......את לא במוסד הזה, את במוסד אחר חחחחחחח....אז בהצלחה גם לך. ומי שלא לומד-שיהייה לו גם בהצלחה. מממממוווווווואאאאאהההההההההה

כל הילדים אצלנו בביצפר

יש להם פרצוף כזה: יייייייייאאאאאאאאאאייייייייייייייייייייייייי בעעעעעע

רק מתי והמורה המסריחה הזו

עם הגלבייה על הראש כוס אימא שלה חחחחחחחח
מה זה הקללות הללו????!

sapir aloud555

New member
../images/Emo6.gif

וארמ.. חיה, אני לא רוצה למחוק הודעות אז באמת : "מה זה הקללות האלו"..

מה ???

פעם ראשונה שאני ככה מקללתף, נו מה....תני לקלל חח, סתם, נו עוד מעט בצפר........תני להתפרק....... או שאתפרק על דניאל.....אופסי.......טוב נו......יאללה..... מואאהאהמואהאה 3 ימים ביצפר

מה שעשיתי זה בסדר

כל מה שקשור לביצפר שיהייה בסגנון כמו שכתבתי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לפגוש את .....תתני לי רשימה שבא ךל לפגוש |מואאאן| ותתני מה שלא בא לך |חיקוייאדה|

sapir aloud555

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo5.gif

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא..
בלע. את אוהבת לעשות את זה? נכון?

אינני רוצה להיות ביכאון לבד

למה לא לשתף? מהאת רוצה.. היום בכיתי~!! כוס עמק, כל החופש הזה אני בוכה
אינעל אבוק שיו.....אילו קללות סעמק...... לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

sapir aloud555

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo7.gif

קיי קיי, כיאלו מה אמרתי
בלע
תאמת שאני לא חושבת על זה בכלל ולא חשבתי על זה כל החופש.
תמיד מזכירים לי אבל אחרי כמה זמן אני שוכחת..מחר אני בטח אזכר :|

לא אמרת כלום רבעאק

חחחחח אני לא עצבנית, ואני פה משתגעת מצחוק מהקללות ששמעתי פה.......... אמ... דניאל הבטיח לי משו מחר........לא יודעת מה זה....... כרטיס טיסה ללונדון? לא.... לא יודעת.... מה שאני יודעת זה שהוא פה ולא מפסיק ****************%^%^%^%$$%^%%^%^&^&^&^&^צ^%^%^%%%^ *מצנזרת*

בראש השנה

אני הולכת לביקור בניו זילנד....להכיר ת'הורים שלוווווווווווו אררררררררררררררררררררררררררררררררררר ................. ככה שנעבור גם בארה''ב ?אביא ל תעיון של טוטף>

אמ......

מה עוד להביא? שוקולדים ניוזילנדיים? אמממ.........בגדים
טוב, אעשה לך 'הפתעה'

למעלה