הקומונה שלי על רוני כנסו כולם
מ מתוקה כמו סוכרייה New member 26/8/04 #2 נצ"לש../images/Emo42.gif בוקר טוב לכולם היום היום הגדול אני במינה שאתם עדיין ישנים טוב..
מ מתוקה כמו סוכרייה New member 26/8/04 #4 יוני,../images/Emo42.gif בסוף, סופית,הוחלט.. אני באה... אני+4 או 5... קחו בחשבון בנתיים שאני+5, אבל יכול להיות שאני יבוא עם עוד 4. מקובל עליך סליחה שאני משגעת אותך
יוני,../images/Emo42.gif בסוף, סופית,הוחלט.. אני באה... אני+4 או 5... קחו בחשבון בנתיים שאני+5, אבל יכול להיות שאני יבוא עם עוד 4. מקובל עליך סליחה שאני משגעת אותך
א אין כמו לולי New member 26/8/04 #6 נראה לך ישנים מי ישן../images/Emo35.gif מסכנה שניי היא עושה עכשיו מבחן מסכם... וזה קובע לה לתיכון!!! שני מאמי בהצלחה(לא שהיא פה...) ואיזה כיףףף זנ היום... עוד לא התקלחתי... זזתי ביי!
נראה לך ישנים מי ישן../images/Emo35.gif מסכנה שניי היא עושה עכשיו מבחן מסכם... וזה קובע לה לתיכון!!! שני מאמי בהצלחה(לא שהיא פה...) ואיזה כיףףף זנ היום... עוד לא התקלחתי... זזתי ביי!
מ מתוקה כמו סוכרייה New member 26/8/04 #8 לא ציפיתי לראות אותך ערה../images/Emo42.gif במיוחד לא בשמונה ורבע בבוקר
מ מתוקה כמו סוכרייה New member 26/8/04 #9 היא עושה מבחן עכשיו../images/Emo35.gif../images/Emo122.gif../images/Emo42.gif בהצלחה... את תזדקקי לזה ... בהצלחה
היא עושה מבחן עכשיו../images/Emo35.gif../images/Emo122.gif../images/Emo42.gif בהצלחה... את תזדקקי לזה ... בהצלחה
R ronimylife New member 26/8/04 #13 חחח אני ב7 וחצי הייתי על הרגליים כא ילו שיש יום כזה אפשר בכלל לישון?
R ronimylife New member 26/8/04 #14 יוני, זה ממש חשוב: תראההה אני צריכה לקחת עדשות רק ב-10 וחצי ככה שיצא שאני יגע רק ב11:05 סבביבות השעה הזאת....מה אני עושה...הרי אתם כבר תכנסו...
יוני, זה ממש חשוב: תראההה אני צריכה לקחת עדשות רק ב-10 וחצי ככה שיצא שאני יגע רק ב11:05 סבביבות השעה הזאת....מה אני עושה...הרי אתם כבר תכנסו...