BiRd Of PrEy

New member
זה לא בלינצ'ס במילוי בשר

זה pilmenki האמ.. ניסיון כושל לכתוב את זה.. תקראו את זה במבטא רוסי! חיחי השפעתי עליכם

sweet 666

New member
שום פילמנקי..בלינצ'ס זה הכי רוסי,

ועוד במילוי בשר חזיר ושקית וודקה(באתי להגיד שקית שוקו אבל זה בכל זאת...לא כזה רוסי..)

BiAAcH

New member
זה היה מרעיב אותי...

אם לא הייתי חוזר עכשיו מ-12 שעות של לאכול מה שבא, איך שבא, מתי שבא, ולמה שבא, בקיצור, הלכתי היום לארגן אירוע לעובדי מד"א בשפיים, והיה שם פשוט אוכל ושתייה שיכול להספיק לאיזה מליון אנשים, אז כמובן, כדי להצדיק את שמי כדוב שמן, אכלתי בערך 6 מאפינס, 2 לחמניות עם המבורגר, 3 לחמניות עם נקנקיה, מלא צמר גפן מתוק, מלא שקיות שוקו, מוקפץ, פיצות, שתייה כמה שאני רק רוצה (ואיכותית, תפוזינה!! ואם הייתי שותה מוגז אז קולה), ועוד מלא דברים, קיצר, הייתי יום שלם עם בטן מלאה, היה בן זונה....

sweet 666

New member
לא לא לא...אתה(!!!!) בן זונה!

אתה אוכל כל היום ואני מתה מרעב(אמא לא בבית, מי יבשל לי עכשיו?
) דרך אגב, יש לי רעיון מטורף למפגש פורום בחורף, אבל בשביל זה כוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווולם חייבים להגיע!!!!

omni96

New member
לי יש במקרר

סיר אורז סיר אפונה שקית עם 8 משולשי פיצה המבורגרים לחמניות להמבורגרים ספגטי יש מנות חמות גם שווארמה מלון שניצלים יש עוד פתיתים להכנה וההורים שלי השאירו לי כסף לעוד אוכל אגב כל זה שלי !!!!!!!

omni96

New member
חחח אתה זוכר משהיינו במלון?

חחח כל מה שקשור לאוכל הוא זוכר ! ואני מצטט את אמא של ארבל: "אל תתבישו, תאכלו !" או משו כזה...

חחחח שאני לא אתחיל מה יש לי במקרר..

תשאלו רק את בן חחחח.. בן: "אני רק פותח את הדלת של המקרר ואוכל נשפך עליי!"

bobby6killer

New member
אני מחקה את אלון

לאלון אין אף פעם אוכל במקרר,אז הוא בא אלייך פעם ושאל מה יש לאכול והנה הציטוט שלו: "הוא פותח את המקרר,האוכל נשפך עלינו החוצה והוא אומר:'אהה אין מה לאכול' וסוגר את המקרר רציתי להרוג אותו!!!" הצחיק אותי מאוד

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif תגידו גם לי להתחדש!!1

סוף סוף קניתי את הפסקול של השרט השולט "שיער"! מדיסק סנטר..ווהו!!! היום הכלתי עם חברה שלי לסנטר לאחר 4 שע' שלמות של מתמטיקה! מוות! אתם צריכים לראות איך קשקשתי על דף אחד...כתבתי ג'קאס ועוד כל מיני שטויות ומילים מתוך שירים... זה פשוט שואה להיות שם!!!!!
לא נורא אבל קניתי סוף סוף ת'דיסק!!! ווהו!!!

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif כע ../images/Emo7.gif

זה אסון!!!! אני ימות שם בסוף!!! זה כ"כ אבל כ"כ משעמם!!!!!!!!!! 10 ימים של מתמטיקה! כל יום 4 שע' מתמטיקה!!! אני לא יכולה יותררררר הם יהרגו אותי שמה בבסוף....נשבעת לכם! מורה זונה..ומשעממת!!!!!!! כל השיעור אני מקשקשת על דפים ומנסה להעסיק ת'צמי פאקינג שיט.... אה אגב... אתם בטוח מכירים את בני גורן... ההוא שהרס לכולנו ת'ילדות... שכתב ספרי אלגברה מזדיינים (מניאק!) בקיצור....הבן שלו לומד בבצפר שלי... והוא עולה לי"ב... אין לי מושג איך קוראים לו אבל... נראה לי הוא שינה ת'שם שלו... ככה ידיד שלי אמר...

למעלה