VVEE MAN

New member
שכחתי להביע את דעתי ../images/Emo26.gif

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח באסה

holly shit

New member
את לא ברזילאית?!

חשבתי שהברזילאים גומרים סטיק בעובי של כורסה, סתם אבל את בוגדת בתרבות שלך!! צריכים להוציא אותך מהחברה עוד מעט תגידי לי שאת לא רוקדת סמבה וזהו! טוב עזבי.. (אימצתי את החתימה של דנה לרגע.)

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif כן כן..כולם אומרים את זה..

שונאת בשר! אני יודעת שהם אוכלים בשר סטייק ע-נ-ק-י מ-5 לבוקר... אבל אני צמחונית! לא אוהבת בשר! גם אורי השמן טוען שהוא "צמחוני"! ממשששששששש... האידיוט הזה נסע לאיטליה אז שאלתי אותו מה הוא אכל שם... אז הוא אמר... פסטה עם רוטב בולונז ואמרתי לו שרוטב בולונז זה עם בשר, והוא אחרי הכל טוען שהוא צמחוני... אז הוא אמר "אז פעם אחת אכלתי בשר....מה קרה?" חחחחחחחחחחחחח אידיוט!

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif בעעע וואי...

יש לי סיפור יותר מעניין... אם אני ימצא את הקישור אני ישלח לכם ואתם פשוט תזדעזעו! מבטיחה לך!

עלק לא אוכלת בשר!

הילדה אוכל הכל עם שוקו .. דברים שלא חשבתם שאפשר לחבר ביחד! אבל אם תביא לה איזה סטייק עסיסי כזה בלי טיפת שומן אחת "איככככככ"

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif שתוק אתה!!!

אני אומרת לך שאני לא אוכלת בשר אז אל תתערב איתי!!!

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif ../images/Emo3.gif

בטח שאפשר....זה לא כזה סיפור! אפשר לחשוב שאין מה לאכול עוד חוץ מבשר! וחוצמזה אני שונאת חסה....

אההה.. מותק..

אין כלום חוץ מבשר את שומעת אותי?? בשר זה החיים!!! מי נראה לךהמציא את הטלפון?! הבשר!! מי המציא את הטלויזיה?! הבשר!! מי כתב את זכויות האדם?! הבשר!! מי בנה את מגדל איפל?! הבשר!! בזות מי נצחו את הגרמנים במלח"ע II?! הבשר!! מי המציא את הראפ הישראלי?! סבלימינל!! פ-חחח הוא היה רוצה.. בלי בשר מאמי היית רק עצמות!

sweet 666

New member
לא לא לא..זה ככה:

אבל אי פעם ראית צמח ממציא טלפון?! אבל בכל זאת....איך?!?!? איך אפשר לא לאהוב בשששששששששר!! איך אפשר בלי סטייק? בלי שניצל? בלי קציצות? פלפל ממולא? נקניקיות? המבורגר? בלינצ'ס במילוי בשר( טוב נו, זה רוסי מדי כבר..)? שיפודי פרגיות? סטייק פרגיות?? שווארמה!!?? אורז עם בקר?. עוף ממולא? עוף ברוטב חצוץ מתוק? סיני? אנטריקות? פסטרמה? תירס חם?!!?!??! טוב נו...הבנו..

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif בטח שאפשר!

זה שאתם מכורים לבשר זה לא אשמתי! חחחחחחחחח
רציני..זה לא כזה קשה לחיות בלי בשר... אני צמחונית כבר........7 שנים בערך.... וזה ממש אבל ממש לא קשה.. וחוצזמה זה גם לא חסר לי... בעעעע אני זוכרת כשהייתי קטנה היו מכריחים אותי לאכול עוף....
איכ..

וואי אחות שלי..

עשית אותי רעב ועכשיו 12 בלילה ואכלתי לא מזמן אפילו שהבטן שלי כואבת רצח (נראה לי אני חולה) ובכל זאת את עשית אותי רעב!! ומה גרם לך לשנוא בשר?

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif אממ...

זה לא מתוך זה שאני שונאת בשר... זה מתוך אידיאולוגיה... אני לא אוהבת שהורגים חיות כדי לאכול...
זונות!!! רוצחים!!!!!!!

למעלה