למה מחקת?? *מי זה איתי או ליאת??

למה מחקת את התמונות?? אם כבר אתה שם
והמדבר פחות יבש מהפורום הזה אז למה למחוק??

Lopezit

New member
אני מחקתי...

אני מבינה תהתרגשות והכל ואני באמת שמחה בשבילך שפגשת אותו אבל התמונות פה קצת מיותרות... אין לי כח לריב שוב...

פשששש אני רואה חגיגות על המשתמש

של שירה.. גם אני רוצה את הסיסמא..וחוץ מזה אם את לא תגבי על התמונות אני מוכנה לחתום איתך שאף אחד לא יפליץ לכיוון.. שאלו מי זה מארק היא שמה תמונות יותר מזה?? *אז מה אם היא הפריזה הפורום יבש*

לריב שוב?? מה פספסתי אנשים???

ותודה רבהההה :))))) וזה כל כךךך אבל כל כךךךךךך לא במקום למחוק תתמונותתתתתתת... ממש ממש ממש לא במקוםםםםםםםםםםםם אבל את לאאא יכולה לריב איתי חחחח אני בענניםםםםםםםםםםםםםם שומדבר לא מפריע לייייייייייייייי קיאןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

itay is back

New member
ווואייי איך אני שמח בשבילך....

אני לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם הייתי פוגש את ג'ן.... חחח בטח הייתי מתעלף וצורח כמו איזה הומו ואחר כך מתפדח מעצמיייי

ווואאאיייייייי תודהההההה תודה רבההה

אמאלההההההה אני בקושי יכולתי לעמוד על הרגליים אותו רגעעעעעע אני רעדתי אותו רגע ברמות של ישר לבית חולים חחח אמאלההההה וכשאמרו לנו שהם חזרו אתמול בערב לעיר *הם היו אמורים להיות בלונדון* אני הייתי כזה OMGGG אנחנו אותה עיר אותו מקום אפילו לא תארתי לעצמי שאני יפגוש אחד מהםםםםםםםםם גאדדדדדדדדדדדדדדדד אני עדיין לא מאמינההההההההההההה

j e n n y lopez

New member
אמאאאאאאאאאאאאאאאא איך?#!@?#!@?#!?#

שיהההההההההההההה איזה כיף לך!!!!!!!!!1 אני אפילו את מי שאני רוצה לראות מישראל אני לא רואה!!!!!!!!! גררר (אפרת כהן ונתן רביץ) בגלל זה כבר אני לא מאמינה שאת ג'ני אני יראה

למעלה