אז מתי אתה מתקשר אלי?
מ מכשפה ללילה אחד New member 10/8/04 #27 המפגש פורום התקיים היום בקרוב תמו תמונות מאפיק.. אז היום אני אפיק ונייט נפגשנו... מתי עמית באמת אנו נפגשים כולנו בארץ ישראל?
המפגש פורום התקיים היום בקרוב תמו תמונות מאפיק.. אז היום אני אפיק ונייט נפגשנו... מתי עמית באמת אנו נפגשים כולנו בארץ ישראל?
מ מכשפה ללילה אחד New member 15/8/04 #39 אני גרה בישראל אבח עכשיו אני אצל אבא בניו גרסי וזאות הקדילק הנחמדה שלי
ט טילי לייט New member 9/8/04 #22 נצל"ש ../images/Emo32.gif חיק חיק, קנינו מצלמה דיגיטלית, תראו את החתולי החמוד שלי!
M meijin007 New member 10/8/04 #26 מישהו נוסע ב16 לזה בשפיים? זה לעובדים ומתנדבים בוגרים.. אני מתלבט אם להגיע..
M meijin007 New member 11/8/04 #32 סיבה ספציפית? כי פשוט יש לי עוד משהו באותו יום (וכל שאר החופש אני יושב משועמם ועד שיש משהו, זה 2 דברים באותו יום..)
סיבה ספציפית? כי פשוט יש לי עוד משהו באותו יום (וכל שאר החופש אני יושב משועמם ועד שיש משהו, זה 2 דברים באותו יום..)
M meijin007 New member 13/8/04 #34 זה העניין... אם יש סיכוי לפגש שם מישהו מעניין, מפה למשל, אז זה מעלה את הערך של שפיים
M meijin007 New member 15/8/04 #38 אה, התברר לי.. שמה שהיתי בטוח שזה יום שני, זה יום ראשון, אז אני אשתדל מאוד מאוד להגיע לשפיים. מי מגיע?
אה, התברר לי.. שמה שהיתי בטוח שזה יום שני, זה יום ראשון, אז אני אשתדל מאוד מאוד להגיע לשפיים. מי מגיע?