אניטה... תעני ? ../images/Emo23.gif

הערב ב-17:00 תתארח דנה שטרן מ-YES בפורום טלוויזיה ותענה לשאלותיכם. אתם יכולים להשאיר שאלות כבר עכשיו.
הערב ב-21:00 תוכלו לצפות בשידור המיוחד שלנו לרגל יום האהבה: כל מה שרציתם לשאול את אניטה פללי אבל לא ידעתם היכן- זה הזמן והמקום. במהלך השידור אניטה תתן טיפים לאהבה, וגם נחשוף את הזוכים בתחרות הבלוגים של ט"ו באב.

weird dust

New member
לכולם בנוגע ל-../images/Emo32.gif

אני חושב שיהיה יותר נחמד עם ננסה העלות שמות מעניינים יותר להודעות אוף טופיק שלנו נו אז קדימה גאונים מי יצליח להמציא את השם הכי מעניין לאוף טופיק (השם חייב לכלול את האוף במשפט)

ThePiper

New member
אתה תמיד יכול להעתיק...

מהמנהל של פורום אגדות רוק... אני מציעה מרק אוף.

weird dust

New member
אני המצאתי מספיק כאלו לבד

וכולם היו מ-גניבים ואני מקווה שתהיה יותר ערנות בעתיד להמצאת שמות נוספים

היום בתפוז: מרזים, נהנים ותורמים

הערב ב-21:00 תתארח נועה פורט, הילדה המגלמת את גילי בטלנובלה "מיכאלה" המשודרת ב- HOT. נועה תענה live לשאלותיכם ב-blogtv. ניתן להשאיר לה כבר עכשיו שאלות בפורום "מיכאלה".
באותה שעה, בפורום הרזיה לאחר לידה, תוכלו לפגוש את השף זיו ברנע, שיענה לשאלותיכם ויתן מתכונים רזים וטעימים במיוחד. רצוי להכין שאלות מראש- כבר עכשיו בפורום!
מבצע תרומת הילקוטים של פורום למען הקהילה, מעריב לילדים ופוקס קידס נמצא בעיצומו. אם יש לכם ילקוטים ישנים תוכלו לתת אותם לילדים שאין להם. ניתן לברר בפורום למען הקהילה בדיוק כיצד לעשות זאת.
פורום תל אביב עוזר לאגודת "מזון לחיים" במבצע איסוף ספרי לימוד למען תלמידים ממשפחות נזקקות. פרטים נוספים בפורום תל אביב.
מי שעדיין לא צפה באירוח של אניטה פללי, שהתארחה אמש בתפוז יכול לצפות בו כבר עכשיו און ליין! במהלך האירוח אניטה סיפרה על הכלבה גלורי שפוחלצה, על הקריירה המוזיקלית שלה, ואף שרה שיר מיוחד שכתבה – בהשמעת בכורה!

JewishHamster

New member
הזמנה לחיפאים

ביום שישי, 13 באוגוסט, בשעה 22:00, נקיים בסינמטק חיפה (שד' הנשיא 142, מרכז הכרמל) את מופע הרוקולנוע: מפלצות הרוק Monsters Of Rock עורך ומנחה: יורם מארק-רייך. אחרי הרוקולנוע הרגוע של יולי, הנה מגיע הפיצוי לכל חובבי הכסאח והרעש. שלוש שעות תמימות (אבל ממזריות...) של גיטרות מנסרות, של תופים רועמים, של בסים הולמים ושל גרונות צורחים. מפלצות הרוק ירעידו את עור התוף עם מוסיקת רוק ומטאל במיטבה. אמנים ולהקות שהותירו את חותמם על עולם המוסיקה, ואשר הרוויחו ג?? חלקם ביושר, חלקם באגרסיביות ג?? את מקומם בפנתיאון הרוק. קליפים וקטעים מהופעות חיות. באיכות DVD משובחת על המסך הענק. פה ושם גם קצת צחוקים, לפי מיטב המסורת. בקיצור ג?? יהיה מחשמל... בין המשתתפים: Led-Zeppelin, Iron Maiden, Guns And Roses, Metallica, Black Sabbath, Deep Purple, Scorpions, The Who, ACDC, Motley Crue, WASP, Megadeth, Anthrax, Judas Priest, Weird Al Yankovic, Accept, Motorhead, The Cult, Aerosmith, Ozzy Osbourneג?? ועוד ועוד... (שימו-לב: ייתכן ומסיבות טכניות או מחוסר זמן נאלץ לוותר על כמה שמות מהרשימה) וכרגיל, חוץ ממוסיקה, יחולקו לקהל עשרות פרסים מתנת לחם ארז, מסעדת דה קורנר, תיאטרון חיפה, מסעדת אל-חיר, הסינמטק וחנות פאוזה. (כ-180 דקות). המעוניינים לקבל באופן קבוע מידע על מופעי הרוקולנוע מוזמנים להשאיר את כתובת המייל שלהם באתר killer.yoll.net כרטיסים להזמנה מוקדמת בקופת הסינמטק: 04-8353529 שימו-לב: ניתן להזמין כרטיסים בטלפון רק עד שעה לפני תחילת המופע, כי אחר-כך הקופאית עסוקה ולא עונה יותר לטלפון. מחיר כרטיס: 33 ג??. נא לא להגיע ברגע האחרון, כדי שנוכל להתחיל בזמן. (ואם אתם כן מאחרים, אז אל תעשו אחורה-פנה, כי עדיין לפניכם תוכנית גדושה וארוכה...)

JewishHamster

New member
לוידע, משומה נתקעה שמה ג' בכל מקום

את מתכוונת להגיע ולהביא חברים?

jimorrison

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני לא בת..ואולי כן אני יבוא עם חברים

למעלה