mominman

New member
../images/Emo32.gif

שרשור אוף טופיק -
היום עבדתי עם אבא שלי הוא אחראי על הגינון אצלנו בעיר !
מ-8 בבוקר עד 10 בבקר..
קצת מעייף אבל בסדר מה איתכם ?

mominman

New member
../images/Emo15.gif עוד כמה הודעות על הדרך ../images/Emo15.gif

עדכון שבועי יופיע ביום חמישי
תחרות "אני מאמין" (שמי שכבר נכנס ללוח האירועים יכול להבחין בתחרות) תפתח ב-27.7 ובה נוסיף למילון המונחים משפטים ומילים שקשורות למ.ק22
ובקשה אישית ממני מכל אחד ואחד כאן - השתדלו להזרים לפורום כמה שיותר גולשים , חברים וכדומה ,כך שהפורום יהיה שוצף וגועש עם הודעות שונות וכדי שתחרות ה-"אני מאמין" תצליח . תודה על ההקשבה..
אליאור

mominman

New member
תיקון קטן .. ../images/Emo13.gif

החלטתי להעלות מחר עידכון שבועי

darkman 36

New member
../images/Emo32.gif חבר'עס! תוסיפי את עצמכם ללוח

האירועים, כדי שיהיה רישום מתי לכל אחד יש יומולדת.

היום בתפוז ../images/Emo43.gif

היום ב-17:00 מתקיים בפורום רפורמה כלכלית רב שיח בנושא דו"ח הביניים של כוח המשימה הלאומי לקידום החינוך בישראל ("ועדת דברת"). אתם מוזמנים להשתתף בדיון. בפורום לקראת הריון יתארח ב-19:00 ד"ר ש. דסקלו ויענה על שאלות הגולשים בנושא הביוץ והכניסה להריון בכלל, ועל בחירת מין היילוד באמצעים טבעיים בפרט. ד"ר דסקלו הנו מומחה למיילדות וגינקולוגיה, ורופא בכיר במחלקת נשים ויולדות בבי"ח מעיני הישועה. ו... הערב ב-21:00 תוכלו לפגוש live את חני נחמיאס, הלא היא יסמין אקריש מ"מיכאלה", שתענה לשאלותיכם ב- blogtv. ניתן להשאיר לה שאלות כבר עכשיו בפורום מיכאלה. הערב ב-22:00 תוכלו לצפות בשידור מיוחד ב-blogtv של דני חזן ממכללת הפיל הכחול, שיעביר שיעור ראשון ב-HTML למתחילים. אם אי פעם רציתם להבין את האינטרנט על בוריו- זה הזמן והמקום!

יש לי ארנבת...וקוראים לה גודארררררר

חחחחחחחח.........תדמיינו את זה בשיר רוק.......חחח קיצ...היא רק ליום חמישי
חחחחח היא כזאת ממי.... ואם אתם רוצים- נעשה פגישה היום בלילה בצאט(של מ.ק ) סבבה
ואני אראה לכם אותה

¥EleVatioN¥

New member
סאונדס גוד!../images/Emo129.gif

בואו נקבע באמת שעה שכולם יבואו לצאט זה נורא נחמד
ותהני עם הארנבת..

yuv3

New member
אפשר בשעה 9.... כי אחרי זה

יש תוכניות טובות בביפ (חברים, הדרבי הגדול, דרו קארי)

9../images/Emo35.gifמקווה שיסכימו לי...חחח

בדרך כלל אני תמיד מקבלת את המחשב יותר מאוחר...... גררר...חחח אבל לא אכפת לי
מקסימום אני אגיא אח"כ..

¥EleVatioN¥

New member
אני בטח אהיה פה...../images/Emo129.gif

לא שיש לי משו אחד לעשות ממממממ יש אנג'ל בורבע! אבל לאנורא...

p r u d e n s

New member
../images/Emo11.gif../images/Emo176.gif

יש לי ארנבת וקוראים לה גודאר- שיר רוק יש לי ארנבתתתתתתת ארנבתתתתתתתתתת ארנבאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאת וקוראים לה גודאאאאאאאאאאאאאאאאר והיא עומדתתתתתתתתתת על משטח עץ קררררררררר, או יהה וקוראים לה וקוראים לה וקוראים לה וקוראים להההה גודאאאאאאאאאאר ארנבונת מתוקונת מושלמונת ופצפונת, גודאר הוֹ-אוֹ-ווֹ יש לה אוזניים ארוכות אבל הזנב שלה קצר גודאר יש לה עיניים שחורות כפחםםםםםם והגוף שלה ממש ממש חאאאאאאאאאאאאאאאאאאם גודאר הו-או-וו הו-או-וו! גודאאאאאאאאאאאאר! פזמון: יש לי ארנבתתתתתתת... וגודאר אוכלת חסההההההההההה ואם נמר יבוא אז תראה אותה נסהההההההה כןןןןןןןןןן! זאת גודאר! הו-או-וו גודאר! הו-או-וו! פאקינג גודאאאאאאאאאאאאר הו יה יה יה יה יה יה יה יהההההההה *מנפץ את הגיטרות על הבמה* גודאר! (מגיע לי טאגליין על זה)

H i L o L a

New member
למה?

ארנבים קטנים הם כאלו חמוווודים
לחברה שלי היה ארנב פיצפון שחור וחמוווד, אבל אז הכלב שלה אכל אותו ..
(והוא עוד לא היה אמסטף
)

../images/Emo185.gif../images/Emo94.gifאנשים../images/Emo142.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

רוצים להיפגש בצ'אט
היום ב00:00 אולי

למעלה