רותם111

New member
בנות מרמת גן והסביבה

פורום "למן הקהילה" (954) זקוק לכן מאוד. הפורום "אימץ" אשה מקסימה מרמת גן (ליד נווה מרום) שיש לה תינוקת בת שנה ותינוק בן חמישה ימים. היא זקוקה לעזרה בבית. האשה באה מרקע לא פשוט ואין לה אפשרות לממן עזרה. אם יש כאן בנות שאוהבות ילדים ומוכנות לעזור. אפילו פעם בשבוע. אנחנו זקוקים לכן נואשות. בפורום אנחנו קוראים לה היולדת מגבעתיים. כנסו והתנדבו.

בין מרקס להרצל - ציונות וסוציאליזם?

אפשר להיות גם ציוני וגם סוציאליסט? אין סתירה בין השניים? מה חשב לנין על האנטישמיות? מה הקשר בין מרקס ו"השאלה היהודית"? מה חושבים בברית הנוער הקומוניסטי על התנועה הציונית, על הכיבוש ועל זכות השיבה? אם בא לך לקבל תשובות לכמה שאלות, או סתם לשמוע ולהישמע, בנק"י מזמינה אותך לשיחה לרגל 100 שנים למותו של הרצל, ביום שלישי, ה-13 ביולי, ב"הגדה השמאלית", אחד העם 70, תל-אביב-יפו. לפרטים: 052-8330046 - אורי בקרו אותנו גם באינטרנט: http://www.banki-shabiba.org

בריקדה

New member
../images/Emo47.gifבגדי המלך החדשים../images/Emo163.gif

בואו לקרוא השבוע בבריקדה- במה לנוער חושב:
אמיר תיבון ממליץ על ''פרנהייט 11/9'', סרטו החדש של מייקל מור
דן קופר אומר 'לא להסכם' ומסביר מדוע הוא מתנגד להסכם ז'נווה
צחי אבנור זועם על החלטת בית-הדין הבינלאומי בנוגע לגדר ההפרדה
ליאור רסיסי מרכז את כל פרשיות השחיתות של הכנסת, לכבוד חשיפת הקלטות של יוסי פריצקי קריאה מהנה

שיעור פרטי על פסטה ../images/Emo78.gif

הערב ב-18:00 חוזר השף האיטלקי ג'אקומו לפורום מתכונים לשיעור פרטי וירטואלי בנושא אוכל איטלקי ופסטה במיוחד. אתם מוזמנים לשרשר שאלות כבר עכשיו בפורום.

רותם111

New member
היות ומדובר במשפחה דתית

יש צורך בנשים בלבד. תרומתם של הבנים תמיד מבורכת רך לא במקרה הספציפי הזה.

eviv

New member
נצל"ש

תמונות בקשר להפגנה בה נטען שהרסה את גדר ההפרדה וזרקה אבנים על חיילי מג"ב

רותם111

New member
זאת הזדמנות לעשות ולא רק לדבר

סליחה שאני לוחצת אבל אנחנו באמת זקוקים למתנדבות עבורה.

סלוניק

New member
חילקנו בינינו ../images/Emo13.gif

אבל ממש כמה רגעים אחרי פרסום ההודעה הזו נאלצתי לסוע לבנימינה בגלל מקרה חירום, ועכשיו משחזרתי אני מנסה לסיים את המכסה שלי.

Alexco

New member
לא כל-כך משעשע האמת

מתוארים שם כמה דברים חמורים.

ד ר ו ר 1

New member
לא תוכן הדברים משעשע אותי

משעשע אותי שנשים בירוק מנסות להיות מחסום Watch של הימין. עוד משעשע אותי זה השער של הדו"ח

למעלה