WallFlower

New member
../images/Emo45.gif קיץ זה הדבר הכי מסריח בעולם.

צריף להשמיד את זה. או לחילופין לעבור לאנטרטיקה.

מיצי007

New member
אווו כן כן!

בגלל זה אני אוהבת את הקיץ! נזכרתי!!!! לכולם חם והם יוצאים לרחוב בלי חולצות כי חם להם הייתי לפני שבועיים בתל אביב באוטו עם חברות שלי וכל שני מטר היה בחור עירום למחצה,לא יכולתי לעמוד בפניהם....עוד שנייה אחת והייתי....הממממ... מזה פה? מופע חשפנות?
הלוואי ויכולתי לעשות את זה
אבל לא חוץ מזה אני שונאת את הקיץ,הוא מגעיל דביק וחם-מתי הוא נגמר?

בנובמבר! ביומולדת שלי!!!!

לאאאאאאאאאאאאאאאאאא אוהבת קיץ בני העולם התפשטו קדימה ג'וני אני יודעת שאתה רוצה להעניק לי את תחתונייך

מיצי007

New member
רק מהבחינה הזאת

תמיד אפשר למצוא דרך אחרת לגרום להם לשפוט את בגדיהם בעעעעעעעעע קיץ קישט

חחח... גם את נולדת בנובמבר??

מגניב! גם אני... אני גם כן לא סובלת ת'קיץ! איכס! כולם רק מזיעים כל הזמן! והריח... הואוהואו! שלא נדע... אין כמו חורף!

חחחחחח ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif

שוב, מבינה אותך לגמרי.... וזה הכי כיף בים! עם כל הגלשנים עם השיער הארוך....אויי...הייתם עושה להם אמבטיה
(יש לי חולה לשיער ארוך...)

אללה יסטר!!../images/Emo12.gif איך יכולת לסבול את..

כל החום המ*וין הזה?! דרך אגב, יש פה מישהי שמתכוונת לנסוע לאילת בחודש אוגוסט למלונות - "פאתל"?? אם כן, אז תגידו...

Vivi Sparrow

New member
אח שלי בצוות בידור ונסעתי לבקר אותו

כי לא ראיתי אותו כבר יותר מחצי שנה, בגלל זה הייתי שם. אם את נוסעת לבית מלון של פתאל, ול "פרדייז קלאב" או ל "פרדייז גארדנס"..... אז את תראי אותו! והוא נורא חתיך! קוראים לו אוהד! הוא מופיע ב"היפה והחיה" בתור לומייר ויש עוד הופעה שהוא מופיע בה בשם "כינרת שלי" ושם קוראים לו מושון (וזה התפקיד הראשי)! ולמי שרוצה לדעת איך הוא נראה אז בבקשה
(התמונה היתה מהמופע "כינרת שלי")

WallFlower

New member
../images/Emo45.gif

אני מסוגלת לחיות עם קיץ על עוד אין לחות... בחיי שאני מתגעגעת לחורף...

Vivi Sparrow

New member
../images/Emo45.gif הכי כיף זה בחורף

וזה גם מתחרז. טחח. כשמתכרבלים בשמיכת-פוך בחדר... עם קערת מרק בידיים.. וצופים בטלוויזיה... ובחוץ יורד גשם ושומעים אותו יורד על הגג... וואו, שיגעון. "שוב הגשם יורד אני בוכה..."

למעלה