בקשה אנשים קבלו שיר יפה...

נתי לוי/ נטלי נטלי, לך שמים יעידו לא אהבתי מאום מלבדך הלילה הזה חלמתי חלום ראיתי אותך לידי עירומה ומראך אלוהי באת אלי עם צחוקך הידוע את שנינו צבעת בירוק לחשת לי מילים ברגע מתאים לפני שהבוקר עלה טבלת באלפי נשיקות רק לך, נטלי, אקדיש את שירי הלהיבי אותי כל דקה אין אח לאושרי כשאת לצידי סר דמע ארור מעיניי נה נה, נטלי, טוב לך, טוב לי הלהיבי אותי כל דקה אין אח לאושרי כשאת לצידי נה נה נה נה נה, נטלי עם אור את עיני פקחתי כשהמון ערפילים מסביבי נעורו חושי וכל רגשותי אשוב לקשט את חדרי בשמך היפה, נטלי מרוב שיעמום חחחחחחחח מה לא שיר יפה

ווואייי.. החום הזה!!!!!!!!!!!../images/Emo178.gif

שיגעעע לייי ת'שכלללללל!!!!!!!!!!!
וווואיייי איזה חוםםםםםם...
משעמם לייי!!! אני משתגעתתתתתת!!!!!!!
יש לי בעיה נפשיתתתת אני חייבת לפרוק אותהההההה בשרשור הזה!!!!! איזה כיף שיש לי הזדמנות לפרוק בעיות נפשיות!!!
ויצריםםם ווווואיייי איזה יצרים יש לייייי... לא כדאי לכם לדעתתתת!!!!!!!!!
את כווווולם אני אפרוק פהההה!!!!! איזה כיייייףףףףףףף!!!!!! סופסוףףףף יש שרשור כזה שאפשר לפרוק בו יצריםםם... פששששש יפההההה :)

MiTzi Miau

New member
חיחיחיץ.... אני אומרת לך מיטל...

כל החום הזה עושה אותי פסיכית אני רציניתתתתתתתתתת ממש מחלה נפשית שאלי את דימה! אני הולכת ברחוב איתו ואני מתחילה ללכת בזיגזגים... בבית לפעמים אני נופלת על הרצפה... נופלת על הקיר.. ואז אמא, אבא ודימה מתחילים "את לא שותה כלום!!" אבל זה לא נכון כי שתיתי את החלב של הקורנפלס בבוקר ועוד כוס מים בערב!

חחחחחח קרועההה....

אני... מרוב החוםםם.. בכלללללל התחרפנתי!!!! הייתי אתמול בראשון לציון, בקניון הזהב!!! לקחתי 1000000 אוטובוסים.. כמו מפגרת, עד שהגעתי לשם!!! במקום לקחת אוטובוס אחד, ושתבינו, זה היה אקספרס.. וירדתי בכלל בתחנה אחרת... חחחחחחחח ואז לקחתי עוד אוטובוס... שיגעתי את כל האנשים שראיתי ברחוב!!! עד שהגעתי!!! אחרי זה.. סבבה הגעתי וזה... הדרך חזרה הייתה הכי גרועההההההה... הלכתי לאיבוד בתוך ראשוןןןן.. חחחח נסעתי עם אוטובוס.. פספסתי את התחנה המרכזית, המשכתי עד סוף מערב ראשון... נתקעתי באיזו שכונה.. הלחצתי את כל העולםםם, כולם התקשרו!!! אנשים ברחוב!!! שיגעתי את כווולם!!!! דיברתי עם כל בנ'אדם שעבר... ניסו להסביר לי איפה אני ואיך אני מגיעה.. אבל לא ידעתי!!! עד שאבא שלי צלצל, הסביר לי צ'יק צ'ק מה לעשות... הלכתי לתחנת אוטובוס באיזה רחוב.. משם לתחנה המרכזית, ואז מונית שירות סופסוףףף הבייתה!!!! וווואיייי זה היה סיוטטטטטט!!!!!! אבל זה היה היום הכי מטורףףףףף שהיה לי!!! והכי כייייףףףףף!!!!
היה שווה!!!! חחחחח... תודה על ההקשבה
ותודה על השרשור הזה, שרק בו אני יכולה לספר על בעיותיי הנפשיות והלחצים, היצרים.. וכו'....

MiTzi Miau

New member
חחחחחחחחחחחחח זה...

מזכיר לי את עצמי הייתי בדוסנילנד, איזה שכונת דתיים בת"א... אבל לא יכלנו לשאול אף אחד איפה אחנו ולאן אנחנו הולכות כי לבשנו חולצות בטן.. חחחחח... ופעםאחת נסעתי לשוק ביבנה אבל האוטובוס בכלל לא הגיע לשוק.. והייתי בצד השני של יבנה ואמא שלי לא הבינמה איפה אני והיה מזה בלאגן ף-)

tt 4 ever

New member
בלה בלה בלה!

חם לי. משעמם לי. חם לייייייי קיבינימטטטטטטט אני פתאום שונאת קיץץץץץ בעעה. אני רוצה לים. חם לי. בלה!!!! הו כמה שטויות בהודעה אחת:| משעמם.

למעלה