Flight Freak

New member
ערב הרצאות אגודת החלל

הערב יתקיים ביום חמישי, 1 ביולי, בשעה 20:00, בבית חיל-האוויר, רח' ז'בוטינסקי 15, הרצליה. 19:00 - 20:30 - התכנסות והרשמה. במקביל : 20:00 - 20:30 - "חצי שעה על חלל" - הסבר ברמה בסיסית על מושגים שונים ולהרחבת הידע הבסיסי בתחום החלל. 20:30- 22:00 – "החללית קאסיני בשבתאי" – היום תגיע החללית קאסיני לשבתאי. זוהי הפעם הראשונה בהיסטוריה בה חללית מיועדת אך ורק לחקור את מערכת שבתאי. הידוע לנו היום על שבתאי נלקח מחלליות ש"עברו באזור". האחרונה הייתה ב-1981. החללית תשנה את כל הידוע לנו על כוכב-הלכת הזה: מהות הטבעות, מספר הירחים, האטמוספירה המסתורית ואף תנחית גשושה לירח הגדול – טיטאן שלו אטמוספירה עבה המורכבת מחומרים אורגניים. בסיום הערב תתקיים תצפית אסטרונומית באמצעות טלסקופים. (בכפוף למזג האוויר) לצורך כיסוי הוצאות המקום נגבה דמי כניסה: 25 ₪ לאדם. 20 ₪ לחברי אגודת החלל ולנרשמים מראש באתר האגודה- http://www.space.org.il/ramonreg.html ב : www.space.org.il

טים ג

New member
מי רואה ג'יי לנו../images/Emo35.gif

ג'יי הזמין את החברה מ-SPACE SHIP 1, טיסה לחלל פרטית, ושקיבלו אותם, קוין יובנקס השמיע את המוסיקה של TREK, ליתר דיוק TOS וTNG

vmsg

New member
כנס השמש העולה - הרשמת השחקנים!

אנחנו שמחים להודיע כי הרשמת השחקנים לכנס השמש העולה נפתחה! כעת אתם יכולים לדפדף בין עשרות פעילויות הכנס, לבחור את המועדפות עליכם ולהירשם אליהן! כנס השמש העולה מכיל מגוון רחב של פעילויות החל ממשחקים שולחניים, משחקים חיים, משחקי לוח וקופסא, משחקי מיניאטורות, משחקי קלפים ועד סדנאות, הרצאות ופעילויות קהילתיות! לאזור המשחקים והפעילויות באתר השמש העולה מה גם, בכל יום מתווספות פעילויות חדשות לאגף המשחקים והפעילויות, לכן דאגו להתעדכן בכל הפעילויות החדשות. בברכה, צוות מארגני הכנס.

אודו

New member
../images/Emo32.gifנעמי שמר ז"ל

אני אישית אוהב מאוד מוזיקה ישראלית ישנה, להקות צבאיות, נעמי שמר, הגיבעטרון וכו', ולכן כואב לי מאוד שהיא הלכה כמו לכל ישראלי אחר בארץ לדעתי. כמו הציפור הגדולה של הגלקסיה בשעתו, כך גם שעתה של הציפור הגדולה של הזמר והתרבות העיברית הגיע. יהי זכרה ברוך.

vmsg

New member
UP!

מנהלים בבקשה הפכו נושא זה לדביק עד ה19 ביולי. תודה, צוות הכנס

papal

New member
../images/Emo16.gifיהי זכרה ברוך

אני חושב שהיא נצר אחרון לדור שלא יחזור ...... כמה חבל.... יהי זכרה ברוך משוררת ומלחינה גדולה!

למעלה