אורלע! הרגע ראיתי את התמונה שלך בגלרייה! את יפיופה! איי לייק יור האייר!
ב בובע על חוט New member 26/6/04 #1 ../images/Emo32.gif אורלע! הרגע ראיתי את התמונה שלך בגלרייה! את יפיופה! איי לייק יור האייר!
C Crazy Girl2000 New member 27/6/04 #2 אם כבר |OFF|... ../images/Emo85.gif הייתי בהופעה של שייגעצ יאאא איזה כיף היה ואיזה שיכורים הם היו
E EleVaTioN New member 27/6/04 #4 איזה כייף לךךךךךךך../images/Emo129.gif מתי? אתמול? בשברולט? יו מתאים לי שברולט! חבל שחברות שלי לא אוהבות מוזיקה טובה
איזה כייף לךךךךךךך../images/Emo129.gif מתי? אתמול? בשברולט? יו מתאים לי שברולט! חבל שחברות שלי לא אוהבות מוזיקה טובה
C Crazy Girl2000 New member 27/6/04 #5 לא ../images/Emo13.gif ../images/Emo85.gif היום,ליד קניון ארנה בהרצליה. והכי טוב -זה גם היה בחינם אבל הוא החליט לשיר סופרסטאר [כן,כן,של רוני ה...] באמצע פרח נתתי לנורית. אררר. בכל מקרה היה כיף
לא ../images/Emo13.gif ../images/Emo85.gif היום,ליד קניון ארנה בהרצליה. והכי טוב -זה גם היה בחינם אבל הוא החליט לשיר סופרסטאר [כן,כן,של רוני ה...] באמצע פרח נתתי לנורית. אררר. בכל מקרה היה כיף
E EleVaTioN New member 27/6/04 #6 חחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo129.gif חחחחחחחחחחחחחחחח פרח נתתי לנוריייייייית יו זה כזה גדוללללללללל פאנק ישראלי זה הכי!
חחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo129.gif חחחחחחחחחחחחחחחח פרח נתתי לנוריייייייית יו זה כזה גדוללללללללל פאנק ישראלי זה הכי!
E EleVaTioN New member 27/6/04 #3 אויי טנקיו../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo129.gif אח איזה לילע הזוי חחחחחח