היום בתפוז ../images/Emo43.gif ../images/Emo39.gif

הערב ב-18:00 מגיעה הסופרת והמתרגמת ורד טוכטרמן לפורום מדע בדיוני על מנת לענות לשאלותיכם. הכינו שאלותיכם מראש.
תמר גרנות, שכתבה שני ספרים בנושא אובדן, תתארח הערב ב-19:00 בפורום שכול ואובדן ותענה לשאלותיכם. הכניסו כבר עכשיו שאלתכם בפורום.
התאומות אולסן חוגגות היום יום הולדת 18
ופורום המעריצים מאפשר לכם לזכות ב-DVD של הסרט החדש שלהן. פרטים נוספים.

זהבי עצבני על הבוקר... ../images/Emo43.gif../images/Emo43.gif

היום ב-9:30 תוכלו לפגוש Live ב-blogtv את נתן זהבי, כוכב "רדיו ללא הפסקה", שיענה לשאלותיכם Live מתחנת הרדיו, ויספר לכם מה צריך לעשות כדי להיות שדרן טוב.
במסגרת חגיגות הספר העברי, הערב ב-19:00 נארח את העיתונאי והסופר בוקי נאה ב-blogtv. ניתן להשאיר לו שאלות החל מעכשיו- בפורום אקטואליה.
להקת "שוטי הנבואה" תגיע היום ב-20:00 לפורום המעריצים ול-blogtv על מנת לענות לשאלותיכם. השאירו שאלות כבר עכשיו בפורום.
המשוררת חווה פנחס כהן תגיע היום ב-20:00 לפורום שירה ופרוזה. ניתן להכניס שאלות כבר עכשיו בפורום.
ו... היום ב-17:00 תוכלו לצפות בשידור חוזר באירוח של טלי שרון מ"מיכאלה". האירוח ישודר בפורום וב-blogtv צפייה נעימה!

../images/Emo43.gif TV : לוח השידורים של היום...

לפניכם רשימת האירוחים המשודרים להיום:
שמוליק טיאר, כוכב רדיו 103FM יענה לשאלותיכם Live הערב ב-18:00 ב-blogtv. אתם יכולים להשאיר לו כבר עכשיו שאלות בפורום "השדרן של המדינה".
ב-19:00 תתארח כאן אשת האשכולות אלונה קמחי, שתדבר בין היתר על ספריה במסגרת חגיגות הספר העברי. אפשר להשאיר לה שאלות בפורום ספרות לנוער.
ב-20:00 יגיע לכאן ישי גולן, המשחק את עודד בסדרה "אהבה מעבר לפינה", ויענה לשאלותיכם Live ב- blogtv.
את השידורים נחתום בשידור מיוחד לקראת שבוע הגאווה שיחול בשבוע הבא: מנהלי פורומי הגאווה של תפוז נאספים לשיחה על להיות גאה בשנת 2004. השידור יחל ב-21:00.
ב-22:00 תוכלו לפגוש ב-blogtv את שרון אלכסנדר, שיעביר לכם שיעור ראשון במשחק. שווה לבוא ללמוד עוד משהו בדרך לתהילה. היו עימנו! צפייה נעימה!

Im The Sun

New member
ניצלו"ש../images/Emo42.gif

בא לי טוסט, הלכתי להכין. סתםםםםםם....... הפורום לא זז כ"כ אז הפלצתי שבא לי טוסט. לא באמת בא לי עכשיו טוסט, יותר בא לי פיצה
אולי אזמין לי יותר מאוחר. השאלה שלי אליכם: מה התוספת המואהבת עליכם לפיצה? שלי זיתים!! (וקצת עגבניות כי בדר"כ חסר רסק בפיצה)

Im The Sun

New member
ניצלו"ש המשך האננס../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif

אל תהרסו, נעשה שרשור ארוך ארוך של אננסססססס

Im The Sun

New member
מהיום במקום ../images/Emo42.gif

אני אשים ☼
סתם... פשוט מאוד רציתי לכתוב את זה
מה אנשים? למה שקט פה היום? שמישהו יצעק, יגיד משהו, השיא היום היה שג'יה שלחה שהיא אוהבת את אנג'לינה. אז כל מי שנכנס היום לפורום שישרשר
סתם כדי לדעת אם הפורום בחיים

Ma E

New member
אוף אין לי זמן היום בגרוש...

עכשיו קמתי אני צריכה לסדר את החדר אחר כך ללכת לחברה שלי לחלק עיתונים (ולקבל 80 שקל) חהחההח אחר כך ב2 יש לי שיעור פרטי בלשון (בלעעחס) אחר כך יש מיכאלה אחר כך אני צריכה ללכת לידיד שלי ללמוד עוד לשון ואז הביתה ללמוד עוד לשון ואז עוד לשון ואז עוד לשון ואז יש כוכב נולד ואז נצא ומחר בבוקר אני יקום וילמד עוד לשון ועוד לשון ואז יום ראשון בבוקר מתכונת חוזרת בלשון ואני יכשל בה ואז תעודות ואז הביתה ואז יוצאים בערב לשתות קצת חחחחח ואז לומדים עוד קצת לשון עד ה25 ואז יש בגרות בלשון ואז נכששל גם בה ואז נצתרך ללמוד עוד שנה לשון ואז אני ימות.. END

Im The Sun

New member
זה בערך המצב שלי בלשון../images/Emo42.gif

אז בואי נתאבל יחד
מקצוע מיותר כל כך...

¥EleVatioN¥

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo129.gif

ראם באמת! מזו התמונה הלא חינוכית הזו?????? טכנאי טיפשששששש טכנאי טיפשששששש הכניס לי וירוס למחשב וכבר חודש הוא מבריז ולא בא להוציא אותווווווו ואז הוא בא ומצא עוד פוווווללללללל אאאאאאאאעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
טיפש טיפשששששששששששששששש ועכשיו הוא אמור לבוא והוא לא עונהההההההההההההההההה
יו איזה עצביםםםםםםםםםםםם וגם האינטרנט המזדיין הזהההההההההההההההההה כל כך הרבה עצביםםםםםםםםם^*#*&%^^$%@$#&^%*&^*$&%#$%^% אבל הממממ לאנורא אורלע מאוהבת

Im The Sun

New member
אמממ...../images/Emo42.gif

מאוד חינוכי! מציג את המוח האנושי איך שהוא באמת
ותעשי איזה סריקת וירוסים עם AVG תוכנה מעולה.

Ma E

New member
אננס../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo58.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה