Ma E

New member
../images/Emo178.gifחולה../images/Emo122.gifגוסס../images/Emo129.gifמת..

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Ma E

New member
מה הפאקינג קטע של האננס?

עוד חמש דקות הסרט מתחייייייילללללללללללללל לכו לוידיואוויייםםםםםםם להלהלחכךלדחהגה התחרבשה לי המילה

לונה..

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

וואי זה לא ראם בכלל!!
אלף סליחות, באמת חחחח וואי איך רואים שהרגע קמתי

Im The Sun

New member
ראם סולח לך ../images/Emo13.gif../images/Emo42.gif

ואני מבקש, אני זה שהתחיל עם השירשור פיצה, אני לא אתן שיקחו לי את הקרדיט! מקסימום שאני מוכן זה להתחלק עם לונה, וגם זה נתון במגעים של מו"מ...

לונה..

New member
שום מו"מ../images/Emo70.gif ../images/Emo46.gif

אני הראשונה שהשתמשתי במושג "אננס", לפיכך כל הזכויות על המילה בשרשור המדובר הן שלי! ותזהר, כי אני אלך איתך עד לבית משפט בגלל זה!

¥EleVatioN¥

New member
אני אצא נגדכם..../images/Emo129.gif

בהליך משפטי הוגן! אז חידלו
יו קניתי חולצה מהשוק
ואיי הייתי בשוק
אלוהים איזה סיוט

Im The Sun

New member
אני אזהר?../images/Emo42.gif

חצופה! אני זה שפתח שרשור על טופיקים לפיצה ולכן כל הזכויות שמורות לי! אין בסיס להאשמות שלך נגדי, ואם נלך לבית המשפט אני אנצח. את אורחת בשרשור שלי ולכן כל דבר שאת אומרת או עושה שייכים לי!

limors2

Well-known member
אהה אננס...

אחרי שראיתי תדיון על הפיצה ראיתי איזה אננס... תמשיכו, אני לא יפריע...... יותר מידי...

לונה..

New member
סלח לי מאוד

אומנם התחלת השרשור על הפיצה היא שלך, אך המושג "אננס" עצמו נאמר על ידי. אני לא אורחת בשרשור שלך, כי אם נתפס לקטנות, השרשור בכלל שייך לתפוז אנשים - ע"ע הודעות הנושא הראשונה, שנכתבה ע"י תפוז אנשים ושאתה נצל"שת אותה! מעבר לזה, אני חברה בפורום הזה הרבה יותר זמן ממך, דבר שיהווה משקל רב בעת הצגת התביעה. לכן, תרגיע, כי בתור העורכת דין של עצמי אני אקרע לך את החיים ועוד תצטער שהכענו למצב של לדון על זה
<כפרע עליי, איך אני סקסית בחליפת עסקים
>

¥EleVatioN¥

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo129.gif

אח לונעעעעעעעעעעעעעעעע סקסית שליייייייייי

Im The Sun

New member
טוב, אז רוצה לרדת לקטנות?../images/Emo42.gif

אף אחד בפורום הזה לא סובל אותך. את נודניקית שתלטנית ומניפולטיבית ואני לא רוצה להגיד לך מה כולם חושבים עלייך באמת, כולם פה מעבירים מסרים אישיים עלייך נוסח "הלונה הזאת, איזה כלבה, איכססס" וזה אחד מיני רבים, ככה שאת העניין שאת חברת פורום הרבה יותר ותיקה (*שיעול*זקנה*שיעולה*) את יכולה לדחוף את יודעת לאיפה! כי אף אחד פה לא אוהב אותך
העובדה שאני ניצלשתי את השרשור רק מוכיחה עד כמה אכפת לי מהפורום ואני לא סתם פותח שרשור על כל דבר וכל שטות. כפרה עליי איך אני סקסי שאני מקליד מהר

למעלה