האורחים של היום בתפוז ../images/Emo43.gif

הערב ב-19:00 פורום מפלגת העבודה מארח את ח"כ מיכאל מלכיאור, שיענה לשאלות Live ב-blogtv. אתם מוזמנים להשאיר שאלות כבר עכשיו בפורום.
חגיגת שבוע הספר נמשכת גם היום: שירה גפן תגיע לפורום ספרות לילדים ונוער בשעה 21:00 ותענה לשאלותיכם. אתם מוזמנים להשאיר שאלות כבר עכשיו. ____________________________________ האורחים הבאים בתפוז

זהבי עצבני על הבוקר... ../images/Emo43.gif../images/Emo43.gif

היום ב-9:30 תוכלו לפגוש Live ב-blogtv את נתן זהבי, כוכב "רדיו ללא הפסקה", שיענה לשאלותיכם Live מתחנת הרדיו, ויספר לכם מה צריך לעשות כדי להיות שדרן טוב.
במסגרת חגיגות הספר העברי, הערב ב-19:00 נארח את העיתונאי והסופר בוקי נאה ב-blogtv. ניתן להשאיר לו שאלות החל מעכשיו- בפורום אקטואליה.
להקת "שוטי הנבואה" תגיע היום ב-20:00 לפורום המעריצים ול-blogtv על מנת לענות לשאלותיכם. השאירו שאלות כבר עכשיו בפורום.
המשוררת חווה פנחס כהן תגיע היום ב-20:00 לפורום שירה ופרוזה. ניתן להכניס שאלות כבר עכשיו בפורום.
ו... היום ב-17:00 תוכלו לצפות בשידור חוזר באירוח של טלי שרון מ"מיכאלה". האירוח ישודר בפורום וב-blogtv צפייה נעימה!

חופש כיפי לכולם!

לכל מי שכבר יצא, לכל מי שיוצא בקרוב או בסוף החופש.. על תחשבו בכלל על הלימודים, תבלו המון זמן בים עם החברים והמשפחה ולעולם על תשכחו לעשות רק כיף!!!

כרמל 1

New member
ישששש

מחר יש לי מבחני הדסה, מחרתיים יוך בריכה, יום שישי - עברנו בתחילת השנה ל-5 ימי לימוד, שמבת חופש לכולללם, ראשון תעודות, והשאר.. חופש!!!

כרמל 1

New member
נתן זהבי באמת עצבני כמו ברדיו?

זה יהיה כל כך קורע אם הוא יצעק על האנשים עם השאלות שלהם.

../images/Emo32.gifהממ...

מישהו יורד לאילת בחופש? זה לא הוגן שאני עוד לא פגשתי אף-אחד
מה עם מפגש פורום באמת?

richter

New member
חופש שמח!../images/Emo175.gif../images/Emo176.gif../images/Emo180.gif../images/Emo179.gif

richter

New member
עדיף שרשור חדש

השרשור הזה כבר די שירשורפלצת ולמשתמשים עם מחשבים איטיים הוא תוקע את הטעינה של העמוד עדיף לתת לו לשקוע ולפתוח למשחק שרשור המשך

סבבה... ואם כבר אז כמה דברים

1. בבקשה בבקשה בבקשה תעשה גלריה של תמונות מהמפגש.. אני ואלקול מתחננים 2. נראה לי שצריך להחליף סקר, ו"חדש בפורום"... זה לא אקטואלי... 3. צריך לעדכן את המדריך השלם למוות של קני 4. FAQ מתי שנוח לך... אבל שלא יהיה ממני אלא מחברי הפורום...

richter

New member
כבר אמרתי לך שאני אעשה הכל

פשוט אין לי זמן לשבת על זה בגלל הבגרויות זה ממש בא אחד אחרי השני שבוע הבא נגמר ואז יהיה לי זמן

YAIR 11

New member
יש לי כמה רעיונות לסקרים חדשים.....

1. מה את\ה חושב\ת על החצי הראשון של העונה השמינית 2. האם את\ה חושב\ת שהחצי השני יהיה יותר טוב מהראשון 3. איזה דמות הכי הצחיקה בחצי הראשון של העונה השמינית 4. מהו הפרק הכי טוב עד עכשיו מהחצי הראשון 5. מהו הפרק הכי גרוע עד עכשיו מהחצי הראשון

יש לי רעיון!!!!!

הנה סקר טוב(
): איזה מהסקרים שהציע YAIR 11 אתה הכי מעדיף: 1. מה את\ה חושב\ת על החצי הראשון של העונה השמינית 2. האם את\ה חושב\ת שהחצי השני יהיה יותר טוב מהראשון 3. איזה דמות הכי הצחיקה בחצי הראשון של העונה השמינית 4. מהו הפרק הכי טוב עד עכשיו מהחצי הראשון 5. מהו הפרק הכי גרוע עד עכשיו מהחצי הראשון

למעלה