חזיקו

New member
../images/Emo101.gif בעיה לא נעימה!!! ../images/Emo101.gif

חבר שלי קיבל מכה בעין מהאצבע שלי ויש לו שני שטפי דם קטנים באיזור הלבן למעלה בצד זמאל, הוא רואה טוב וכל זה.. אבל עדין זה לא מסוכן?

orend123

New member
התאבדות בבי"ח וולפסון

17:40 בבית החולים וולפסון אדם התאבד בקפיצה מגובה. רופא קבע מוות.

meijin007

New member
קצת גאווה ../images/Emo13.gif

משפחת ספיר זה המשפחה שלנו... למרות שלא נראה לי שאני כלול ב11 אנשים...

כל הכבוד!!!!!

לי אסור לתרום
חסר לי המון ברזל ועוד כל מיני ויטמינים, וחוץ מזה אני שוקלת פחות מ-50 קילו
אוף! גם אני רוצה לתרום!

meijin007

New member
איזה קריזה.. ../images/Emo7.gif

הלכתי למד"א ירושלים כדי לתרום, מצאו לחץ דם 130/40! מה זה מוזר... קיצור, לא נתנו לי לתרום.. אני אנסה שוב מחר..

meijin007

New member
טוב, סוף סוף תרמתי..

לקח לי 6 דקות, למרות שבדר"כ לוקח לי משהו כמו 20-25 דקות! אבל מה, הוא חפר לי יפה בפנים...קצת כאב

nikonit

New member
מזל טוב!

כל הכבוד על הנחישות! וכמה פעמים כבר תרמת, שיש לך בד"כ? (אחרי הכל, אתה רק בן 18, לא?) נו, ואחרי הדיון שהיה כאן בשבוע שעבר, על פארות מסטאז'רים במיון, אני התהלהתי שלפחות המתרימים של מד"א יודעים לתפוס במכה ראשונה. (ורק להבהרה, יש לי ורידים כ"כ איכותיים, שפעם בצבא הייתי צריכה לעדות בדיקת דם, והחובש שהיה בתורנות באותו יום פשוט לא הסכים לדקור אותי!!! כי פחד שלא יצליח למצוא את הווריד. זה נגמר בזה שהוא קרא לא' מרפאה שתטפל בי). אז שוב סחתיין מניקונית, שכותבת בפורום במקום להכין עבודה שהייתי אמורה להגיש לפני שבועיים, שאחריה מחכה לי תאריך אחרון לעבודה שהייתי צריכה להגיש לפני חצי שנה, ואם לא אגיש אותה אני צריכה לחזור על כל הקורס, ודווקא אחד די גדול...

meijin007

New member
3 פעמים..

אני משתדל כל 3 חודש.. וגם לי יש ורידים מחורבנים, פעם ניסו לקחת לי בדיקת דם, אחרי 8 נסיונות, אחות עם ותק של 30-40 שנה לא הצליחה.. בתרמה, הוא לא רצה להוציא את המחט, אז הוא חפר. להערכתי (לפי הפרצוף שלו:) הוא לא ממש הרגיש אותו במישוש, כמו שצריך

d a n i e l 111

New member
תהיה בריא...

כעשו לי ח.ע. כלי הדם שלי יצאו החוצה (למי שלא הבין בלטו, ממש בלטו)...

הייי!!!!!!!!

אני אבעט בך במפגש הבא, תזהר ממני!
אני שוקלת 48 קילו, ולא גרם אחד פחות!

חזיקו

New member
יש עוד משהו

אמרו לי שזה עובר וזה לא מפריעהף ויש לי ידידה שהיא גם קיבלה כמה פעמים מכות בעין וההיה לה אותו דבר והכל עבר לה.... בטוח שזה מסוכן?

amitp

New member
תגיד לי

שפעת, זה מסוכן? לא מי יודע מה, נכון? אבל כשאתה חולה בשפעת אתה בכל זאת הולך לרופא... אותו דבר. אני ממליץ ללכת לרופא משתי סיבות עיקריות: 1. כאחד שחטף פעם גיר לתוך העין והיה מטופל אחר כך מספיק זמן בגלל שריטה בקרנית - עין זה דבר עדין... 2. לא ראינו את העין, אנחנו לא רופאים - אנחנו לא יכולים לקחת אחריות על הטיפול בעין. היחיד שיוכל זה רופא ולכן אנחנו מפנים אתכם אליו. נכון שזה יכול להיות כלום אבל אם אתה רוצה חוות דעת מוסמכת - רק רופא. בינתיים תשטוף את העין טוב ולא יזיק גם למנוע חשיפה לזיהום מיותר (אבק וכו'). שירגיש טוב.

d a n i e l 111

New member
לא רוצה להלחיץ...

אבל זה מסוכן... בד"כ לא קורה כלום אבל לפעמים זה יכול להגיע למצב של עיוורון... עדיף לפנות לבדיקת רופא...

mr oxygen

New member
קרה לי

וגם לאח שלי אח"כ. זה קרה בגלל מכה קרובה לעין. אני לא הלכתי לרופא וזה באיזשהי תקופה זה גדל קצת ועבר אחרי איזה שבוע, לעומת זאת אח שלי כן הלך לטיפול אצל רופא, והרופא הביא לו משחה שהעבירה את זה אחרי איזה יומיים... אז עדיך ללכת לרופא באמת...

amitp

New member
טוב באמת אין צורך

לא להפחיד ולא להעלות השערות לגבי המקרה הספציפי הזה.. סביר להניח שזה לא נורא, אבל גש להבדק בכל זאת.

לא הבנתי

אה מצפה לקבל ייעוץ רפואי מעל דפי האינטרנט, מפורום שרובו מורכב ממתנדבי מ.דא (בעיקר נוער)???

למעלה