../images/Emo63.gif לפתוח ספרים!!! - היום בתפוז

הערב ב-20:00 תתארח הסופרת שפרה הורן בפורום ספרים וספרות ותענה לשאלותיכם. אתם מוזמנים להכניס שאלות כבר עכשיו בפורום.
באותה שעה, בפורום חד הוריות מבחירה תתארח ד"ר רות וייסנברג, מנהלת המעבדה בבנק הזרע של תל השומר.
ביום חמישי תתקיים בחינת הבגרות בביולוגיה. החל מהיום ועד יום רביעי, בפורום ביולוגיה נותנים PUSH אחרון: צ'אטים עם מורים, מבחני הדמייה וכל מה שיעזור לכם להרגיש יותר מוכנים.

E2100

New member
הי משהו נהדר אבל זה לא חוק וסדר

אבל יש סידרה בריטית שבכוונתי להמליץ עליה -מחשבות רצחניות סידרה חזקה מאוד ..וגם מומלצת בעניני אפל ,הפסיכי וסידרה גם משטרתית החל מ21 ביוני בשעה 23.00 בערוץ10 זות סידרת רכש מהBBC

tomersde

New member
הבית הלבן והפרקליטים

שתי סדרות טובות למרות שבית הלבן סיימה את העונה אבל הפרטליטים משודרת ב12 בלילה בערוץ שתיים.

זהבי עצבני על הבוקר... ../images/Emo43.gif../images/Emo43.gif

היום ב-9:30 תוכלו לפגוש Live ב-blogtv את נתן זהבי, כוכב "רדיו ללא הפסקה", שיענה לשאלותיכם Live מתחנת הרדיו, ויספר לכם מה צריך לעשות כדי להיות שדרן טוב.
במסגרת חגיגות הספר העברי, הערב ב-19:00 נארח את העיתונאי והסופר בוקי נאה ב-blogtv. ניתן להשאיר לו שאלות החל מעכשיו- בפורום אקטואליה.
להקת "שוטי הנבואה" תגיע היום ב-20:00 לפורום המעריצים ול-blogtv על מנת לענות לשאלותיכם. השאירו שאלות כבר עכשיו בפורום.
המשוררת חווה פנחס כהן תגיע היום ב-20:00 לפורום שירה ופרוזה. ניתן להכניס שאלות כבר עכשיו בפורום.
ו... היום ב-17:00 תוכלו לצפות בשידור חוזר באירוח של טלי שרון מ"מיכאלה". האירוח ישודר בפורום וב-blogtv צפייה נעימה!

Nimst

New member
מנצל"שת - נא לקרוא../images/Emo26.gif

אני מצטערת על חוסר הפעילות בזמן האחרון. אני בתקופת בגרויות, שתסתיים ביום שני (עוד פחות משבוע) ועד אז קצת קשה לי להשקיע הרבה זמן בפורום. לא שאני אעלם עד יום שני, כמובן, אבל רק שתדעו. בהצלחה בבגרויות לכל התיכוניסטים

למעלה