moshel

New member
ציפר קטנה לחשה לי ש....

ישנם מגעים מתקדמים מאוד עם להקת scorpions לשתי הופעות בארץ בסוף השנה פרטים נוספים יבואו בהמשך לעת עתה הכינו כרטיסים להופעות של להקת Smokie שיערכו בתאריכים 2.3 ליולי ולהופעה המשותפת של להקות הגלאם רוק SLADE & SWEET דרך אגב ההופעה של מנפרד מן היום היתה מעולה לעת עתה הודעה זאת היא בלעדית לפורום אגדות רוק ) כך שאתם הראשונים לדעת זאת שלכם באהבה D.J MosheL

pasteran

New member
ממשיך להטריד. (במיוחד לבוס)

עכשיו ב-88 השיר שנושא את השם שלך ויש משהו שמאוד מזכיר לי שיר ישראלי ישן. יכול להיות שזה "מי יציל את הבית שלי" בביצוע המקורי?

מעצבי דעת קהל... ../images/Emo43.gif

היום ב-15:00 פורום אופניים מקיים שידור מיוחד שילווה את הג'ירו, מירוץ האופניים האיטלקי השנתי. את השידור ילוו אפרת לוין ויאיר בן עמי. השידור יועבר גם ב-blogtv. אתם מוזמנים להכנס. לקראת שבוע הספר אנחנו מאתגרים אתכם בסקר מיוחד שבו אתם, גולשי תפוז אנשים, מעצבים את דעת הקהל הישראלי: אנחנו רוצים לדעת איפה הישראלים קוראים ספרים: באוטובוס? במיטה? בשירותים? הכנסו עכשיו והצביעו בסקר!! Don’t Worry סמי הורי! הערב ב-blogtv מגיע כוכב "אהבה מעבר לפינה" לענות לשאלותיכם Live. כולם מוזמנים. ניתן להשאיר שאלות בפורום אהבה מעבר לפינה עד הערב ב-19:00. לאחר מכן- שאלות יתקבלו בצ'ט בלבד!

kipod2

New member
../images/Emo41.gifקומונה חדשה../images/Emo41.gif

כולכם מוזמנים לקומונה שמוקדשת ללהקה של כל הזמנים . קומונת "אבבא"

GeForce 5

New member
../images/Emo151.gifנפלתי חזק../images/Emo151.gif

טוב... נו... גם אני נפלתי לקומונות האלו... תפוז שלחו הזמנה לבקר... פתחתי והתמכרתי... (טוב לא צריך להגזים)... אז גם האנשים הטובים פה, מוזמנים לקומונה ההזויה שלי :) סקס סמים ורוקנרול מממ... אל תחפשו שם פורום רציני... זה רק אני והעולם ההזוי שלי :) תבואו להגיד שלום ביי

VeraLynn

New member
../images/Emo32.gif השבוע ב-T.V

ראיתי את זה היום במדריך ורציתי לחלוק חח למה שרק אני אראה :) היום (יום חמישי) בערוץ שמונה the clash בשעה 23.40 מחר בערוץ הרומנטיקה (כל מי שיודע מה דה פאק הערוץ הזה מתבקש להגיב) סנטנה בשעה 21.45 ביום שבת- קונצרט לג'ורג הריסון ב-hot drama בשעה 14.20 ביום ראשון- יש יום שמוקדש לקווין בערוץ vh1 לכל המעוניין (ב12:00- עשרת הגדולים-להיטי קווין, 17:00 הלהיטים הגדולים של קווין. 18:00-אגדות-קווין, 20:00 - עשרים הגדולים-קווין, 22:00- אגדות-קווין) וכמובן.. עשרת הגדולים של קיילי מינוג חחח סתם תהנו! :)

בדולינה

New member
עזרה...

אני מחפשת בכל מקום מילים לשירים של RENNAUSSANCE ... אני לא מצליחה למצוא בשומקום.. אשמח מאוד אם מישהו פה יעזור לי.. תודה :)

PORCUPINE

New member
בואו לבחור את אלבום השבוע שלכם ../images/Emo79.gif

מידי שבוע אנחנו בוחרים בפורום מוזיקה אלטרנטיבית את אלבום השבוע שלנו. כולכם מוזמנים להצטרף לקהילה שלנו!!

MajorWinters

New member
קצת עזרה להדיוטות../images/Emo19.gif

מיהו שמוליק קראוס? למה הוא נחשב כאדם מרגיז ועצבני? למה הוא מרותק לכגיסא גלגלים? והאם קראוס בעצמו הוציא את האלבום ה"ל?

JIMMYPAGE

New member
תשובה

תשובה חלקית. אני לא כזה מכיר אותו.. שמוליק קראוס הוא אמן מוזר משנות ה70 שהיה עלה של גוזי כץ והיה לעתים קרובות מכה אותה... בן אדם מוזר ומסומם...

pasteran

New member
מצחיק! "בן אדם מוזר ומסומם"

עידו, אולי באמת תכתוב עליו ועל האלבום משהו. קצת פרומושן.

melancholy man

New member
כלום היו בניו כלום יצאו על תנאי

תנאי החיבור שלי לאינטרנט לא מאפשרים לי עכשיו לכתוב מאמר ארוך כפי ששמוליק קראוס ראוי לו (יש נדמה לי מאמר של הליידי על אחד מאלבומיו במאמרים מומלץ לחפש בשביל הפרספקטיבה), בכל מקרה מדובר באחד מענקי הרוק הישראלים ומעצבים ואיש שאחראי על כמה מהלחנים והאלבומים הכי טובים שנעשו כאן, אחד מחלוצי הרוק הנקומי, שממש כמו סיד בארט, פיטר גרין ואתור לי נפל קורבן לנפשו המיוסרת, בכל מקרה, מצחיק זה המילה האחרונה שהייתי משתמש כלפיו, הרבה יותר טראגי

pasteran

New member
לא הוא מצחיק

אלא התיאור שניתן עליו. אם ג'ימיפייג' לא מכיר אותו למה לכתוב בכלל?

melancholy man

New member
עזוב זה פורום

אנשים כותבים דברים... הדבר היחיד שמעצבן אותי הוא שאני לא יכול לכתוב עכשיו את הסקירה שקראוז ראוי לה

למעלה