woman228

New member
סוף שבוע מפנק.............

בקרוב.....סוף שבוע לאילת לפנויים ופנויות,מלון אדומית בין התאריכים 17-19/6/2004 בתנאי חצי פנסיון. עלות 390 ש"ח לאדם כולל אוטובוס צמוד. (ניתן לחלק ל-3 תשלומים) 17/6 יציאה בשעה 07:00 מצומת צבר בקרית ביאליק , איסוף לכיוון חיפה ונסיעה לאילת. חזור 19/6 בשעה 15:00 חזרה לחיפה-קריות . לפרטים נוספים והרשמה - מוטי 04-8676613

famar12

New member
הקמת קבוצה

מעונינת להקים קבוצת נשים למפגשים חברתיים ופעילות משותפת בגילאי 30-40 באזור חיפה והקריות.לקשר:ד.אלקטרוני או:068-768675 .

שי11111

New member
חוג טבע לילדי חדהרויות ומשפ' במצוקה

במסגרת החונכות של העמותה, אנו פותחים חוג טבע לילדי חד הוריות ומשפחות במצוקה. בשלב א, יפתח החוג בסניף - מודיעין -מכבים-רעות וירושלים. שלב ב, יהיה ת"א, אופקים ב"ש, וחיפה. אם ידוע לכם על מעוניינים להרשם אנא הפנו אותם אלינו, שלב א החל בהרשמה. תודה שי פניות במסר אישי או למייל : [email protected]

nikol nikol

New member
בזאר עודפים להלבשה בירושלים../images/Emo141.gif

היי בנות ביום שישי ה-7.5.04 יתקיים שוק איכרים במושבה הגרמנית בירושלים, אני מגיעה עם קולקציית ביגוד לקיץ, יהיו עודפים של חברות שונות, ממידות 42-58, אשמח לראותכן. לפרטים נוספים ניתן לפנות דרך המסרים. ביי ניקול

../images/Emo47.gif../images/Emo41.gif../images/Emo39.gifהיום בתפוז

כתר| הערב ב-20:00 מתחילות רשמית חגיגות אירוויזיון 2004 בפורום אירוויזיון. האירוויזיון יתקיים ב-15 במאי השנה, והיום תוכלו לצפות בתוכנית הראשונה מתוך 4, שתכין אתכם לקראת התחרות- "תפוז-פואה". במהלך התכנית יחולקו פרסי דיסקים ו-DVD של התחרות, ותתארח הזמרת אילנית שייצגה את ישראל פעמיים בתחרות. ניתן להשאיר לה שאלות עכשיו בפורום.
מכון הכושר everybody שפתח בלוג TV על הליכון, מארח הערב ב-20:00 על ההליכון את הראפר פישי הגדול, המוכר מלהקת שב"ק ס'. תוכלו לעזור לו לשמור על כושר וגם לשאול אותו שאלות היום ב- blogtv.
סיון ששון, כוכבת הסדרה "מיכאלה" מגיעה הערב ב-21:00 לפורום הסדרה ועונה על השאלות שלכם. אתם יכולים להכניס את שאלותיכם כבר עכשיו בפורום.

hayac01

New member
השתתפות בחוג

הייתי מעוניינת לדעת היכן התקיים החוג, ומה המחיר שלו, יש לי שני ילדים בני 8 ו-6 שישמחו להשתתף בחוג

למעלה