moshel

New member
מי ירה ברוק המתקדם כרטיסים

שלום לכולם אני רוצה רק לידע את חברי הפורום הניכבד שנישארו לי רק עוד 60 כרטיסים מתוך ה150 כרטיסים שהוקצבו לי והכרטיסים הללו אוזלים במהירות אז כול מי שחושב שהוא מגיע לערב ההקרנות בסינמטק ב6.5.04 שעה 24:00 שיכנס כבר עכשו לאתר שלי כאן וישריין לעצמו כרטיס: רשימת המופעים שאנו נקרין מגוונת ומענינת. במיוחד כאשר כול המופעים הם משנות ה70 אני אתן כאן כמה דוגמאות להקרנות שנקרין פינק פלויד 1970 היצירה אמא לב אטום ג'נסיס 1974- היצירה ארוחת ערב מוכנה פוקוס- הוקוס פוקוס יס - 1973 הענק העדין ועוד ועוד כל ההקרנות הן באיכות מצוינת שלכם moshel

תזכורת אחרונה לגבי ההופעה שלנו

הופעה משותפת של Solstice Coil עם להקת אלפאבית, בערב של רוק אלטרנטיבי עם אפשרויות מרובות. (עם השפעות פרוגיות, בלה בלה) יום חמישי בהייניקן הבימה קלאב, תרס"ט 2 תל אביב. הדלתות נפתחות ב23:00.

Tie1

New member
אלטרנטיבי בתמונע!

מסיבה אלטרנטיבית ענקית! ביום שישי, ה-30 באפריל, אתם מוזמנים למסיבה אלטרנטיבית בת זונה, עם אחד מהתקליטנים הטובים בסצנה, DJ דרור טייכר! חוץ מזה, במהלך הערב יעלו גם להקת Guidance להופעה! ואם כל זה לא מספיק אז גם נחלק טובורג בחינם!! 60 ש"ח כניסה (50 עם ההזמנה המצורפת) לפרטים נוספים ושמירת הזמנות: 067-329999 יום שישי, 30.04.04 פתיחת שערים: 23:00 תיאטרון תמונע שונצינו 8, תל אביב

tz6

New member
סוסיתא

3/5/2004 - מועדון "הבארבי", תל אביב. 8/5/2004 - מועדון ה"איבגי'ס", חדרה. 23/5/2004 - מועדון "הצוללת הצהובה", ירושלים.

אגלג

New member
תחרות תחרות תזיזו תסליידר של בואי

ממש במקרה בשיטוטי ברשת, צדה עיני את האתר הזה http://www.neverfollow.com/flash.html - מה זה קשור? תכלס: אז תזחלו בלינק ההוא טיפה מטה תראו מלבן כזה עם כותרת שאומר: win an audi tt coupe ומציע למי שחובב ומכיר את האלבום של ד. בואי reality לעשות מאש-אפ ( מיקס ) לאלבום הזה. ד. בואי בכבודו ובעצמו יאזין ויבחר שלושה מאשים-אפים ויעלה אותם לאתר שלו מדי שבוע davidbowie.com

moshel

New member
עידכון לגבי מס הכרטיסים שנשארו

שלום לכולם אני רוצה לידע אותכם שנישארו לנו רק עוד 46 כרטיסים בלבד מתוך ה150 כרטיסים שהוקצבו חערב " מי ירה ברוק המתקדם" שיערך בסינמטק ביום חמישי ה6.5.04 שעה 24:00 כך שכול מי שחושב שהוא מגיע לערב זה רצוי שיכנס כבר עכשו לאתר שלי כאן וישריין לעצמו מקום שלכם moshel

למעלה