Shablula 88

New member
../images/Emo32.gif

שלוםלום לכולם!! מה אתם הולכים לעשות היום, בערב יום העצמאות? תציעו הצעות אנשים... נו בחייאת רבאק...

H i L o L a

New member
עלה לי

75, וזה עוד אחרי הנחה (בעיקרון עלה 90) אבל אני אומרת לכם...שווה כל אגורה! הפרצוף שלי לא הפסיק להיות כזה
שלא נדבר על הצחוק שלי.... אורי חזקיה ושחר חסון פשוט
(ואדם שרון הוא הנסיך...חח)

Shablula 88

New member
וואי שווה!!! גם אני הייתי בהופעה

של קאמל קומדי קלאב, והיה ענננננננקקקקקקק... אומנם זה לא היה בתקופה של החג ושילמתי רק 50 שקלים (עם הנחה של חיילים....) והיה באמת ענק!!! גם אני ממש נהניתי...

ofrasch1

New member
אני הייתי ב"פרוביזורי"

עם דרור קרן, יעל לבנטל (מ"אחורי החדשות"), אורי גוטליב (שוטטות), ערן איווניר, משה פרסטר ואמיר קריאף. זה כמו "של מי השורה הזו?" והיה די מצחיק אבל היחיד שקורע מצחוק שם זה דרור קרן

H i L o L a

New member
נשמע נחמד

דרור קרן באמת קורע! שבלולית מתי היית בקאמל? מי הופיע? ספרי פרטים.. אם שחר חסון ואדם שרון הופיעו (וגם יוסי טרבלוס) אז בטוח היה מצחיק...

Shablula 88

New member
כשאני הייתי הופיעו...

טרבלוס, (האמת שאני לא זוכרת שמות חוץ ממנו..
), והופיע אחד מבוגר- פשוט קורע!! ואחת בחורה, דיי חמודה, ואחד שמנמן כזה שדומה לעומרי שרון
ועוד כמה חמודים... שהם דיי מוכרים שם... שחר חסון לא הופיע, ושמעתי שהוא ממש טוב.... אני רוצה ללכת שוב, אבל אני פוחדת שיהיו את אותם קטעים...
אבל בגדול היה ממש ממש מצחיק. המבוגר היה הכי מצחיק... פשוט קרע אותי... יש לו הומור של מבוגרים וזה מצחיק.. גם טרבלוס סבבה.. יש לו גם תוכנית ב-100 אפ.אם... בקיצור- פשוט אחלה!!!
ובנוגע להודעה של הקודם, דרור קרן באמת ענק! ממש אהבתי אותו בשל מי השורה הזאת! בדרן ענקי!!!

NimaZ

New member
אני הולכת ל.....

גן העצמאות (
) עם חברות שלי... קודם כל נראה מופע בבמה המרכזית של עוד חברה שלנו... ואז בטח נפגוש עוד אנשים וזה יגרר למלחמת קצף ושלג... |אישלג| (היה פעם אייקון כזה לא?!) מה איתך שבלולה?

Shablula 88

New member
וואי נשמע נחמד.... אני עדיין

לא סגורה על לאן ללכת....... חשבתי על מופע סטנד-אפ, אבל נגמרו הכרטיסים בטח.............

אוש7יתי

New member
אני...

אממ... אני ניראה לי הולכת לבמה המרכזית בנווה שאנן זה בספורטק ואחרי זה אני אלך לגרנד שזה ליד זה... ו.. זהו...

H i L o L a

New member
אני הייתי

במופע סטנדאפ בבית ציוני אמריקה של אודי ואביעד,הראל ודניאל,עידן וטירן,שחר חסון,אורי חזקיה,אדם שרון ואמירם טובים. הדגשתי את מי שהיו הכי מצחיקים
היו חלקים שהכרתי מערוץ הצחוק מציג,אבל עדיין מציגים את זה בצורה שונה כל פעם וזה נחמד בכל זאת...

m a z i ohayon

New member
אני הייתי בפורום

בבאר שבע... היו מלא הופעות והיה סבבההה...נהנתי...היה סוףףף

למעלה