kedeman

New member
../images/Emo32.gif

בעקבות בקשה שהגיע אלי אני פותח עוד שרשור
אחד (ואחרון לזמן הקרוב!!!!) ואני אשרשר אליו קצת ולכל חברי הפורום חדשים וישנים תזכורת קצרה השרשור הזה נועד לכל השטויות שאין להן קשר לכלום אם זה אתם טיפשי שמצאתם, הילדה שאתם הולכים לעשות עם שאר חברי הפורום, או כל דבר שאתם לא מצליחים למצוא לו שום קשר לתנועה דברים אחרים שכן קשורים לתנועה בצורה כזו או אחרת אתם יכולים לכתוב בשרשור אחר קיים - אם קיים שרשור בנושא הזה (אני רוצה להביע את האכזבה מדחיית סמינר תנועה --> אני אשרשר לשרשור בנושא ולא אפתח הודעה חדשה) אם אין שרשור בנושא אז אני אפתח שרשור חדש (אני רוצה לפתוח שרשור פעולות אביב, אבל אין אף הודעה בנושא בפורום)

kedeman

New member
את לא הראשונה שיש לה ילדים בפורום!!

את פשוט האחרונה (בינתיים) עוד חודש יהיו עוד ילדים פה, של חברי פורום אחרים

hadasbaril

New member
הנה אחלה כתבה

בבקשה " העובדה שנולד עם תסמונת דאון לא מנעה מפבלו פינדה ללמוד בבתי ספר רגילים, להצטיין במכינה ולהתקבל לאוניברסיטה. בגיל 29, לקראת סיום תואר בפסיכולוגיה של הילד, הוא מורד סוף סוף בהוריו, מחפש אהבה ומתנחם במצעד הפזמונים

זורקה

New member
הא!!!!!!! ראיתם?? לא נכנעתי!!!!

לא כתבתי את המילה האחרונה בתוכן רק בגלל שלא היה מקום לפאקינג אות אחרונה!!!!!!!! |זהרגאהבעצמה| פורום מרגיז! תמיד לא יהיה מקום הא?????????

תמיד רציתי להגיד

שתמיד מגניב אותי שהפורום שלנו נמצא תמיד ברשימת מועדפים בשער תפוז! ושהכי מרגיז, זה שהתרגלתי להכנס משם, ולפעמים זה מתחלף בפורום אקטואליה ואז כשרוצים להכנס אז צריך לחפש בקהילות..:/

נראה לי שאתה קצת מתבלבל...

מה שיש ברשימת מועדפים תלוי במשתמש במחשב(לא?)

kedeman

New member
כן...

המועדפים זה אישי :) אפשר להגדיר את זה דרך הרשימה הנגללת בצד שמאל למעלה

נ ו ם

New member
|ישלימעריץמעתיקן|

חח איזה מצחיקול אתה אתה באמת חי בסרט שחשבת ככה. LOL

kedeman

New member
טיילר אתה חיי בסרט

אבל מאז שחזרת מהבומבמלה אתה הזוי לחלוטין |טיילרמסטול|