../images/Emo32.gif

אני חייבת לשתף אתכם... חזרתי עכשיו מהסרט המזוויע - אפקט הפרפר. כן, הרעיון שלו גאוני. כן, אני מניחה גם שהאנשים שכתבו וביימו את הסרט הם גאונים. אבל אלוהים אדירים!!!!! היו רגעים בסרט שפשוט לא עמדתי בכמויות האלימות בסרט, ופשוט יצאתי החוצה מהאולם כדי לנשום אוויר! מי שכתב את התסריט לסרט הזה הוא גאון, אבל חולה נפש!!!! ועכשיו אני לא מצליחה להירדם כי אני נזכרת בכל מיני סצינות נוראיות מהסרט הזה...............

M o n a L i s a

New member
ראיתי....סרט טוב, אבל "לקחת חיים"..

יותר טוב מ"אפקט הפרפר", והרבה יותר מפחיד ולא צפוי.

TRIPLEfnH

New member
בת כמה את ?

אפשר לחשוב שאת מדברת כאן על הפסיון של ישו או משהו... ראיתי סרטים מצוירים יותר אלימים. הרעיון לא גאוני ולא נעליים. כבר נעשו עשרות סרטים וסדרות טלויזיה בנושא. גם התסריט או הבימוי לא היו מדהימים יתר על המידה. הכל היה צפוי וחוץ מיזה גם היו חורים בסרט למשל הקטע שהילד מחזיק את הסכין בהתחלה - כשהוא חוזר בזמן ומנסה לחתוך את הדינמיט או לוקח את הסכין ואמא שלו תופשת אותו אז זה הגיוני, אבל למה הוא החזיק את הסכין בפעם הראשונה בתחילת הסרט ?? אה כן, אשטון קוצ'ר בתפקיד דרמטי. ENOUGH SAID !

TRIPLEfnH

New member
וזה נחשב סרט אלים בעינייך ?

וואו, אל תלכי לראות את הפסיון של ישו...

אוקיי, אני אקח לתשומת ליבי... ../images/Emo13.gif

האלימות שהייתה באפקט הפרפר היא שונה מהאלימות שיש בדרך כלל בסרטי אקשן ובסרטים דומים. זאת אלימות הרבה יותר מזעזעת... אני לא יודעת להסביר בדיוק במה זה שונה, אבל זה שונה והרבה יותר מזעזע מאשר שוירים במישהו או מכים מישהו באיזה סרט אקשן.

moofious

New member
כנראה שלא הבנת...

ה"חורים בזכרון", שהוא פתאום מוצא את עצמו עושה משהו, או מחזיק משהו, זה בעצם התקופות בזמן שהם כביכול ברי תכנות מחדש וניתן לשנות בהם את מה שבא לך בעצם, הוא לקח את הסכין זה משתלב מצוין עם תחילת הסרט שהוא מצא את עצמו עם הסכין,... למרות שמבחינה פילוסופית אם נרחיב את הרעיון, תמצאו הרבה סתירות, - אבל עדיין סרט טוב מאוד........................,

TRIPLEfnH

New member
אז תסביר...

אבל תסביר, אל תכתוב שזה משתלב מצוין, תסביר איך זה משתלב מצוין. הוא לקח את הסכין כשהיה ילד לאיזו מטרה בדיוק ? הוא הרי לא התכוון לחתוך את הדינמיט בפעם הראשונה, אלא רק בחזרה בזמן.

מממ

הוא היה במטבח.. יכול להיות שהוא סתם חתך לחם.. ואז אחר כך הוא שכח למה הוא לקח את הסכין.. ועמד שם כמו אידיוט עם הסכין.. ואמא שלו נבהלה

moofious

New member
בדיוק!!!

הוא לקח את הסכין כשחזר מן העתיד בדיוק כמו שאבא שלו חנק אותו, למה הוא חנק אותו????, בגלל שהוא חזר מן העתיד ובלבל לאבא שלו את השכל, הוא מוצא את עצמו במצבים מוזרים בגלל שבדיוק באותם רגעים זה היה הוא - אבל הוא העתידני ולא הילד, (מכאן החורים בזכרון - משום שבמוחו של הילד הם לא קרו, אלא במוחו של המבוגר), .... מה לא מובן בזה.........

moofious

New member
למקרה שלא הייתי ברור מספיק....

החורים בזכרון קיימים כיוון שלא הילד שולט בגוף אלא המובגר, הזכרונות נוצרים בעתיד ולא בהווה, מן הסתם אם הם נוצרים בעתיד אז עדיין לא התהוו אצל הילד, ובגלל זה הוא מוצא את עצמו במצבים מוזרים, זה קצת קשה להסביר... אבל אני הבנתי זה מה שחשוב...........

TRIPLEfnH

New member
אתה עדיין לא ברור.

זה קשה להסביר כשלא באמת מבינים. אתה לא הבנת כלום. אתה רק משכנע את עצמך שהבנת במקום להודות שזה פשוט לא הגיוני, אפילו בתוך העולם הבידיוני של הסרט (בו לגיבור יכלת לשנות את העבר ע"י הזכרות במאורעות מעורפלים) הזכרונות לא נוצרים בהווה אלא משתנים בהווה. העבר קיים וקרה כבר.

moofious

New member
בגלל זה אם ץקרא טוב טוב את מה.....

שכתבתי ותראה "שאם נרחיב את זה, יהיו הרבה סתירות",

TRIPLEfnH

New member
בדיוק מה ???

הוא לקח את הסכין כשחזר מן העתיד, אמת, אבל הוא גם לקחת את הסכין בלי שום סיבה גם כשהיה ילד בעבר (במקור, לא כשחזר אל העבר לגוף של הילד). אבא שלו חנק אותו כי הוא ניסה להרוג אותו כי הוא האמין שהילד רק יגרום יותר נזק בשל היכלת שלו לחזור לעבר (כמו שכנראה הייתה גם לאבא). אין שום קשר בין הדברים.

איזה קטעים היו שם , חבל על הזמן

בקולנוע זה נראה פי אלף יותר יפה מבמחשב.. במחשב הקטעים האלימים נראים סתם כמו קרב.. בקולנוע, כשהילד הסדיסטי דפק במישהוא עמוד פלדה.. כל האולם קפץ

סרט חזק וטוב

מזעזע כשצריך אבל לא מגעיל, אני מאוד אהבתי. אמרתם שלקחת חיים זה גם סרט טוב? אולי זה הסרט הבא שלי, נראה

למעלה