Padme Amidala

New member
../images/Emo32.gif נעה!! ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

היום נעה- N i c o l e חוגגת יום הולדת!! אז קדימה! שרשור ברכות!
הרבה הרבה מזל טוב ויום הולדת שמח

Padme Amidala

New member
חבר'ה,

אני נוסעת לגליל, ואני אחזור ביום שבת...
תמשיכו לכתוב בינתיים ושיהיה לכם סופשבוע נעים!!

...רגע לפני תפוח הזהב ../images/Emo43.gif../images/Emo47.gif

הערב מסתיימת ההצבעה המדוברת ביותר ברחבי האתר: יותר מעניין מהאוסקר, יותר מותח מ"גלובוס הזהב" הפורומים הנבחרים לשנת 2004 . הזדמנות אחרונה בהחלט להצביע לפורומים האהובים עליכם בקישור הזה. אז קדימה! השפיעו!!
מבצע "קמחא דפסחא" יוצא לדרך. פורום "למען הקהילה" מתארגן למתן אפשרות למשפחות שאין להן לחגוג את ליל הסדר באמצעות תרומות. פרטים נוספים בפורום.
הערב ב-21:00 "פינת המומחה" כבכל שבועיים בפורום תסמונת טוראט: הפסיכולוגית חנה וייסמן תענה לשאלותיכם בפורום- ניתן להשאיר שאלות כבר עכשיו.

ערן1987

New member
מז"ט!!

עד 119,אושר ועושר וכל הבלה בלה שתמיד אומרים בימי הולדת

ערן1987

New member
הצבעתי לפורום בקטגוריה אחת

בכל מקרה,אין סיכוי שננצח כי יחסית יש כאן קצת.. רק פורומים גדולים ינצחו,אבל מי שם על זה?

shiray

New member
ממש!

ועוד גם זה שזה בר"ג(גרתי בר"ג עד ללפני שנתיים ואז עברתי לקרית אונו, שזה ליד, אבל אני המשכתי ללמוד בר"ג) וגם זה שזה בכלל נשמע כמו איזה סרט אימה סוג ז'.... גם חברה שלי מהמגמה מתנדבר במד"א אז היא מקבלת את כל הדיווחים ראשונה ומזה היינו בהלם.

ערן1987

New member
גאד דאמט,מה נצל"ש אומר?

בכל מקרה,זה טוב ורע מה שקרה איתו היום רוצים קישור לתמונות שלו אחרי הטיפול 10000 שעשו לו?

shiray

New member
ניצול שרשור...

וזה בעיקר רע מה שעשו לו. דבר ראשון זה שהוא מת לא אומר שעכשיו לא יהיו יותר פיגועים- רחוק מזה לגמרי. הבנאדם פיזית לא היה מעורב בפיגועים אלא הטיף אליהם, ויהיו המונים שיסכימו להחליף אותו עכשיו (בעיקר עכשיו, אחרי שצה"ל רצח אותו.). חוץ מזה שמה יצא לנו מזה- בנאדם מסתובב עם גרזן ברחובות ר"ג ומספר ההתרעות צמח לגמרי... אני אהיה הכל חוץ ממופתעת כשיגיע הפיגוע הקרוב. וזה ממש לא בגלל שאני חושבת שיאסין בנאדם מקסים- ממש ממש ממש ממש ממש לא. הוא בנאדם שבקושי אפשר לקרוא לו בנאדם, אבל הוא לא שווה את מספר ההרוגים שיהיו לנו עכשיו בגלל זה.

ערן1987

New member
לא להכנס לפוליטיקה

אפילו שלדעתי אני ואת חושבים את אותם הדברים,פחות או יותר

shiray

New member
חח

אתה אמרת שזה טוב ורע... רצית שכולם יגידו "נכון, זה טוב ורע מה שעשו לו" וזהו? פותחים דיון אז פותחים דיון.. חוץ מזה שהייתי היום די מנותקת מהכל- חזרתי הביתה רק בחמש ורבע אחרי לימודים ומשמרת עריכה ועכשיו אני לומדת למבחן בתנ"ך שיש מחר. אבל על הבנאדם עם הגרזן שמענו בין הראשונים כי מישהי מהמגמה שלי מתנדבת במד"א אז שלחו לה הודעה לביפר...

love amor

New member
בדיוק../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

כל היום אני מנסה להסביר את עצמי,לזה התכוונתי..

shiray

New member
דווקא אצלי במגמה

כמעט כולם חשבו ככה. כמה בהתחלה שמחו שהוא מת אבל אז התחלנו להגיד שהוא לא שווה את כמות האנשים שייהרגו עכשיו בגלל הפעולה הזאת ושגם ככה זה לא שיש לבנאדם עוד 50 שנה לחיות... ואז די כולם הסכימו.

Padme Amidala

New member
לגבי התמונות-

לפי מה שהבנתי זה תמונות זוועה משהו, והתקנון של תפוז אוסר לשים כאלו תמונות מעל גבי הפורומים...

ערן1987

New member
ראיתי את התמונות

נראה טוב יותר אחרי מאשר לפני.. רוצה שאשלח לך בפרטי? אם כן אז תגידי.. אבל שתדעי שזה תמונות ממש לא קלות

למעלה