Padme Amidala

New member
חחחחח

טוב, תשלח :) נראה לי שאחרי קולד מאונטן יש לי מן חסינות לדברים האלו

Padme Amidala

New member
קשה להגיד שנהניתי... בכל מקרה תודה!

ומה שאני חושבת מסתכם פחות או יותר באייקון הזה-

shiray

New member
תהני!!!!!

בנתיים אני צריכה ללכת היום לישון מוקדם כי מחר יש שיעור נהיגה חשוב ביותר בשעה תשע (ולא, ביום רגיל אני לא לומדת בשישי...) ואז להתכונן למבחן בהיסטוריה ולכתוב תסריט....

shiray

New member
מגמת קולנוע

יש הבדל... אנחנו רק עושים יחידה אחת במבוא לתקשורת. כל השאר קולנוע- 2 יחידות קולנוע עיוני ו-2 יחידות הסרט גמר ש... בשבילו אני כותבת את התסריט. והקטע הוא שממש אין לי רעיון! בתחילת השנה כתבתי משהו (שבסוף שיניתי למה שנבחר לסרט של השנה) אבל משום מה אני פשוט לא אוהבת אותו, למרות שאמרו לי לפחות בנתיים לפתח אותו לתסריט של שנה הבאה.... אוףףף זה ממש ממש מבאס שאין לי רעיון!!!

ערן1987

New member
ספרי את הרעיון הבסיסי שלך

אני והקבוצה שלי בתקשורת צריכים להתחיל לעבוד על המגן למרות שיש לנו רעיון בסיסי לסרט

shiray

New member
הרעיון:

רואים חבורת נערים בני 17 בערך יושבים וצוחקים ואז באה אליהם תלמידה חדשה שנראית ממש טוב ושואלת אותם משהו, ברקע רואים כמה נערים מרביצים לנער אחר. אח"כ יש צלצול והם נכנסים לכיתות, בדרך לכיתה אחד מהחבורת נערים בהתחלה, נועם, מוצא יומן אישי זרוק באחת הפינות בבי"ס, ועליו כתוב "שרון". הוא לוקח את היומן אליו הביתה. בערב הוא לא עומד בפיתוי ומתחיל לקרוא אותו ואז רואים מונטאז' כזה רואים שהוא כל הזמן רק קורא ביומן איך שהוא מגיע הביתה ואז רואים אותו גם כותב את השם שרון בכל מקום ובקיצור- הבנאדם התאהב בה ממה שהוא קרא עליה. הוא מספר לחברים שלו שבהתחלה חושבים שהוא דפוק לגמרי אבל אחרי שהוא לא רוצה לצאת עם אותה אחת מהממת מההתחלה, הם מבינים שזה כנראה משהו רציני ומחליטים לעזור לו ולבדוק כל בת שקוראים לה שרון בבי"ס, אבל במקביל עוד צוחקים עליו על כל העניין ומצביעים על כל מיני מכוערות ואומרים שבטח אחת מהן זו שרון.. קיצר ככה זה ממשיך, ונועם גם חולם באחד הלילות שמישהי ממש מדהימה ביופיה באה אליו ואומרת שהיא שרון... אחרי שהם עוברים על כל שרון אפשרית הם ממש מתייאשים ונועם מזה מבואס כי הוא חושב שהיא לא לומדת בבי"ס ואז אין סיכוי שהוא יימצא אותה... אז לפתע נשמעת קריאה בשם "שרון", נועם מסובב את הראש ורואה את אותו אחד שהרביצו לו בתחילת הסרט ויש לו צמיד בצבעי סמל הגאווה ואז בקיצור מבינים שזה שרון (חברים של נועם יקראו חלקים מהיומן בצחוק שמדברים על איך שהוא תמיד נפגע מגברים, ובכל הקטעים האלה זה לגמרי בגוף ראשון ואי אפשר להבין אם זה בן או בת, וכנראה יהיה גם איזה כינוי שיהיה כתוב ביומן שככה קוראים לו, או משהו אחר שלפי זה יקשרו...). מקווה שהיה לך כוח לקרוא.

ערן1987

New member
אחלה רעיון!!

ת'אמת,לפי איך שזה כתוב כבר תכננתי להגיד לך "זה כל כך ברור שזה שרון",אבל אחלה סוף!! אהבתי!!

shiray

New member
תודה!

ברור אבל שתבין שזה שרון, כי כתבתי את זה במפורש כשמה שאני כותבת צריך ממש להיות תקציר... בסרט לא נראה לי שישר יבינו כי בסה"כ יראו אותם ברקע ונגיד נועם יעיר איזו הערה על זה שהבי"ס דפוק (זאת שמדברת איתם היא גם תלמידה חדשה אז זה מתאים). בכל אופן רציני אהבת את זה? כדאי לכתוב כבר את הרעיון הזה וזהו? בתכלס לא נראה לי בכלל שאני ארצה לביים בשנה הבאה אז ככה שאני לא חייבת לגמרי להתחבר לתסיט, אבל עדיין לא יודעת- אני אישית לא מתה עליו...

ערן1987

New member
רעיון ממש יפה,מאוד אהבתי

בעקרון זה קומדיה נכון? כמו שאמרתי,הייתי בטוח שרון תהיה הבחורה החדשה.. לא חשבתי על זה בכלל!

shiray

New member
האא אוקיי תודה!

חשבתי שהתכוונת שעלית על הסוף... וזו תהיה לגמרי קומדיה- כשחברים שלו יצחקו עליו יהיה קטע שהם קוראים את זה בצורה תאטרלית כזאת ואולי אפילו אני אעשה שוטינג כמו של טלנובלה בקטע הזה, ויצחקו גם על הקטע של קחי אותי שרון וכל מיני... וסבבה, אני מתחילה לקבל בטחון לגבי התסריט... אז כשאני אסיים להתכונן להיסטוריה (וזה ייקח עוד זמן כי רק עכשיו אני מקלידה את הכל...) אני אתחיל לכתוב.

Padme Amidala

New member
חזרתי!

והיה כיף! ביום ראשון הבא אני טסה ליותר זמן אז אני אגאד למנהל/ת מחליף/ה בזמן שאני לא אהיה פה

shiray

New member
דיי איזה כיף לך!!!!

אני לא יכולה לחשוב אפילו על נופש בפסח... יש תגבורים בתנ"ך, היסטוריה, מתמטיקה אולי ותקשורת הרבה שעות... ההורים שלי יטוסו לאיטליה לשישה ימים, לפחות זה. ולאן את טסה?

ערן1987

New member
לא לשכוח שגם אני טס!

ב-1 עד ה-3 באפריל.. עוד שבועיים בערך בכל מקרה,מאוד אהבתי את הרעיון והוא נשמע ממש מגניב.. זה גם מין סוויץ' מגניב שכזה שאני בטוח שאף אחד לא היה חושב עליו אבל צריך שיראו לפחות לכמה שניות את זה שמרביצים לשרון האמיתי

shiray

New member
לא שכחנו.... איך אפשר לשכוח??

ותודה על המחמאות לגבי הרעיון. ויראו את המכות... יראו את נועם וכולם מדברים ואת המכות ממש ברקע ולא בפוקום ואז אני אכניס אינטר-קאט של המכות ואז נועם יגיד לה משהו כמו "ברוכים הבאים לבית ספר השפוי שלנו...". למרות שבתכלס לא כזה אכפת לי אם בצפייה ראשונה יבינו שזה אותו אחד מההתחלה, כי זה לא כזה עקרוני, פשוט בצפייה שנייה זה יהיה מצחיק למי שיראה שפתאום הוא קולט "יוו שרון היה פה מההתחלה". בהתחלה גם חשבתי (כשזה עוד היה תסריט של 4 עמודים) שפשוט כשאחד החברים יצביע על איזו מכוערת ויגיד שזו בטח היא, שרון יהיה ליד אותה מכוערת...

ערן1987

New member
גם זה תוספת טובה

הייתי עושה את זה,זה ייקח רק עוד 2 שורות בתסריט לא? בכל מקרה,את צריכה שיבינו בצפייה ראשונה כי זה לא סרט קולנוע שיילכו אליו שוב כדי לנסות להבין.. מבינה? אבל כמו מה שהצעת הצופים לא יידעו שרון "הייתה" מתחת לנחיר השמאלי שלהם כל הזמן

shiray

New member
אוקיי תודה

ועכשיו אני רק מתחילה לכתוב את התסריט...

למעלה