backstreet girl

New member
היי חבר'ה......

גמרתי את ספר השירים השני שלי ואמא שלי קנתה לי ספר חדש.. השיר הראשון שלי הוא אהובי היקר אותו אתם יכולות לראות בפורום תשוקות איפה שיש הודעה עם 157 שישורים בעמוד ה-1.....

אממ שאלה...

קודם כל סורי שאני פותחת הודעה חדשה אבל ככה ישימו יותר לב.. אממ לא ידעתי לאן לפנות חוץ מזה .. יש פה מעריצות של אהרון קארטר שרוצות לנסות לפתוח לו פורום פה בתפוז??

../images/Emo101.gif אתם שואלים- המומחים עונים

ד"ר עופר תדמור, מומחה לסקירת מערכות יתארח הערב ב-18:00 בפורום הריון ולידה ויענה לשאלותיכם.
פרופ' ג'רי ריכשטיין, יו"ר ארגון "בקול" יתארח הערב ב-20:00 בפורום חירשים ולקויי שמיעה. אתם מוזמנים כבר עכשיו להשאיר לו שאלות בפורום.
הדיאטנית טובה קראוזה חוזרת לייעץ לגולשי תפוז- הפעם בפורום הרזיה לאחר לידה. טיפים והדרכה- הערב ב-21:00.

hadasrulez

New member
שלום../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני וחברה שלי רוצות לפתוח פורום על צ'אד מאריי
אנחנו צריכות ממליצים אז אם מישהי פה בעד לעזור לנו לקבל אישור אז שירשום את שמו ואת האימייל שלו ותאור ההמלצה (למה לפתוח עליו פורום) זה ממש חשוב לנו
ו...לשני- אם תוכלי תתני לנו את ההמלצה שלך כי את מנהלת וזה חשוב
בתודה מראש Rose & Hadas

hadasrulez

New member
אההההההה../images/Emo70.gif

אני בשוק
בחיים שלי לא ידעתי שיש אנשים שאוהבים אותו בארץ
עזבו אוהבים... לא ידעתי שמכירים אותו
אהההמ.... אני רוצה לפתוח פורום... ואני יודעת שיש כאן עוד בנות שאוהבות אותו
את יכולה ליצור איתי קשר באיסיקיו 222538411 או במסרים

C honey

New member
וואו...

קודם כל- כמה זמן לא הייתי פההה!!!.. עכשיו, אני אוהבת את צ'אד מאריי ההורס!!!, זה עוזר איכשהו???.. מקווה שבאמת תפתחו עליו פורום...

airgirl

New member
כן אני אוהבת את אהרון המושלם!!!!

את יכולה ליצור איתי קשר אם את רוצה :) הינה מספר האייסי: 262998319

BShenB

New member
גם אני חולה על אהרון היפיוףףףףף

האייסי שלי 204314882....
אני מתה שיפתח פורום לאהרון...

Miss Kitty

New member
שאלה

בשביל פעם הבאה שאני אדע..
אני מעדיפות שפעם בשבוע יהיה פה שירשור אוף שכל דבר שלא קשור לבקסטריט יהיה בו, או שיהיו כמה הודעות מפוזרות?

למעלה