paradoxile

New member
GUIDANCE חוזרים

GUIDANCE חוזרים עם באסיסט חדש ואחלה גראנג' מטאל שבעולם יום שישי הזה 19.3 בהייניקן הבימה קלאב(מרתף תיאטרון הבימה) שד" התרס"ט 2 ,ת"א. תבואו בהמוניכם זה שווה את זה כניסה 40 ש"ח. מצורף פלייר

StarDustGirl

New member
הם פשוט מדהימים! ~מחיאות כפיים~

ממש חבל שלא יצא לי לראות אותם בהופעה חיה

nowhere woman

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo53.gif

אני צריכה עזרה... אני מחפשת DVD טוב של הדורס בהופעה, צריכה שתמליצו לי על אחד כזה, כנ"ל לגבי קווין. אז למי שיש המלצה, אני אשמח לשמוע:) תודה מראש, נעמה

nowhere woman

New member
תודה על העזרה../images/Emo13.gif

מתכוונת לקנות באמאזון- שם יש מבחר דיי גדול, ומה שאני צריכה, זה הופעה שמישהו צפה בה- ויכול להמליץ עליה. אבל תודה בכל אופן:)

nowhere woman

New member
טוב, הצטמצמתי לשתיי אפשרויות בדורז

ובקווין כבר בחרתי. הנה האפשרות הראשונה: LIVE AT THE HOLLYWOOD BOWL Unless you were there, you've never seen anything like it the legendary Doors at their peak in this, the only complete concert ever filmed of the controversial superband. Filmed live at the Hollywood Bowl during the Fourth of July weekend, 1968, The Doors performed their most critically acclaimed music before an SRO crowd. Subtle and powerful, elusive and direct, Live At The Hollywood Bowl reveals The Doors at their brilliant best now...and forever. מבצעים את: WHEN THE MUSIC'S OVER ALABAMA SONG (WHISKY BAR) BACKDOOR MAN FIVE TO ONE MOONLIGHT DRIVE HORSE LATITUDES From THE CELEBRATION OF THE LIZARD (A Little Game, The Hill Dwellers) SPANISH CARAVAN THE UNKNOWN SOLDIER LIGHT MY FIRE THE END

nowhere woman

New member
והאפשרות השנייה:

THE DOORS IN EUROPE Sullen, threatening, intense, rebellious– The Doors were '60's rock's foremost revolutionaries. Led by leather clad Jim Morrison, their highly charged performances brought American audiences to their feet. And by 1968 the Doors were eagerly awaited by Europe in general and Swingin' London in particular. Grace Slick and Paul Kantner of Jefferson Airplane provide the commentary to add to the film footage. The rest is vintage Doors, as you've never seen them. מבצעים את: LIGHT MY FIRE TEXAS RADIO AND THE BIG BEAT / LOVE ME TWO TIMES BACKDOOR MAN SPANISH CARAVAN HELLO, I LOVE YOU WHEN THE MUSIC'S OVER THE UNKNOWN SOLDIER LIGHT MY FIRE (Full Version) FIVE TO ONE ALABAMA SONG (WHISKY BAR) מה אתם אומרים?:)

LadyG

New member
בספרית ה- DVD הצנועה שלי

אני מחזיקה את The Doors Live in Europe 1968 והוא אחד מהאהובים עלי. לכי על זה.

melancholy man

New member
ובספריית הוידאו המאוד צנועה שלי

בטח יחסית לזו של הליידי, אני מחזיק בקלטת וידאו של הדורס בהוליווד בול ואני חייב לציין שהיא דווקא לא מהחביבות עלי, אז הייתי הולך על ההופעה באירופה שנשמעת מאוד מבטיחה.

Abbe Faria

New member
מעניין

אני קניתי בזמנו את ההופעה הזאת, והרגשתי מרומה... איכות סאונד פשוט מבחילה (שלא נדבר על זה שזה בשחור לבן)... החלפתי את זה יום אח"כ...

Miss CB

New member
אני אגיד לך מה

יש לי דיוידי שקיבלתי במקרה (מישו קנה וזה לא עבד אצלו...) של הדורז, שהוא משהו נחמד מאוד של 3 באחד: גם ההופעה הזו בלייב את דה הוליווד בול (ממנה כידוע יצא הקליפ השקסי של לייט מיי פייר) פלוס ההופעה האחרונה בטלוויזיה או משהו כזה פלוס אוסף של קליפים והופעות חיות.. וכל זה בדי וי די אחד ששמו בפשטות "ת'ה דורז". תחפשי באמזון, התמונה על הקופסא מדיום שוט של ג'ימו בשחור-לבן... ולמעלה כתוב שזה 30ית' אניברסרי...

למעלה