eliranri

New member
לא יודע אם קשור לפה אבל אולי כן

נכון יש סגנון מוזיקה שקוראים לו "אולדיז" שירים מסוף שנות השישים (68-69) נחשבים אולדיז גם?

קונצרט רוק: "ג'ימי הנדריקס חי"

30 שנים למועדון הרוק הישראלי בבית ליסין קונצרט רוק לזכר גדול נגני הגיטרה החשמלית: "ג'ימי הנדריקס חי". קונצרט הרוק יערך באולם "צוותא" בתל-אביב ביום ג', ה-16.3.2004 בשעה 21:00. האירוע מתקיים לרגל 30 שנים למועדון הרוק הישראלי שאירח בזמנו את מיטב להקות הרוק בארץ, בין השאר הלהקה האגדית "הבמה החשמלית". בתכניה: אשף הגיטרה, ג'ימי הנדריקס הישראלי - שלמה מזרחי. אלי טובול ("הבמה החשמלית") על התופים ועמוס שפרינגר על הבס. יבצעו את "מכונת יריה", "וודו צ'ייל", "ארגמן ערפילי", "בית אדום", "אש", "היי ג'ו" ועוד קלאסיקות. אורח מיוחד - הנדריקס כפי שלא שמעתם - ברי סחרוף. יבצע את "קסם הטירה הספרדית", "כנף קטנה", "הרוח קוראת מרי", "פוקסי ליידי" ו"לאורך מגדל השמירה". הקרנת בכורה בארץ - על מסך ענק - ההופעה ההיסטורית: "ג'ימי חי בברקלי": אוניברסיטת ברקלי ארה"ב, הנדריקס, בילי קוקס, מיטש מיטשל - שלושה חודשים לפני מותו. הופעה מדהימה עם מיטב הלהיטים. אל תחמיצו מופע ייחודי ואיכותי זה שיימשך כשעתיים וחצי. צוותא 1 תל-אביב אבן גבירול 30 (לונדון מיניסטור) מכירה מוקדמת של כרטיסים: משרד "קסטל" - אבן גבירול 153, תל-אביב. טלפון: 03-6045000 או כוכבית 5000 מקו בזק. לרכישה באינטרנט לקבוצות: 03-5454333 מספר הכרטיסים מוגבל, המקומות מסומנים בישיבה בלבד ומומלץ להכין כרטיסים מראש. מחיר כרטיס: 110 שקלים. לפרטים נוספים

פלייסטיישן II מתנה ../images/Emo77.gif

רוצים לזכות בסוני פלייסטיישן 2? טריווית yesZone - פורטל הצעירים של yes ותפוז אנשים מחלקת מכשיר סוני פלייסטיישן 2 מתנת Mushi נכנסים למדור GAMES בערוץ 68 בלוויין ומתחילים לשחק. ככל שמשחקים יותר, צוברים יותר נקודות ומשיגים את הפרס הגדול
עוד ב yeszone:
צ'אט SMS פעיל בין 15:00 ועד 2 בלילה
כל המסיבות, ההופעות ותכניות הטלוויזיה שאסור לכם להחמיץ השבוע
כל הרכילויות החמות מהוליווד, ביקורות סרטים חדשים, מוזיקה ועוד yeszone ערוץ 68 בשלט ב YES

melancholy man

New member
זה לא סגנון מוסיקה

בד"כ קוראים לשירים שלפני מהפכת הרוק אנד רול, או שירים שנוצרו במקביל לה אבל אינם רוק אנד רול: אולדיז, אבל כאמור זה לא סגנון מוסקאלי ולכל אחד הגדרה משלו, בעיני אולדיז (שירים ישנים) זה שירים משנות החמישים והשישים שאינם רוק ומאופינים במתקתקות (מעיקה בעיני)

הצחקתם אותנו ../images/Emo152.gif../images/Emo149.gif../images/Emo148.gif

היום ב-17:00 נארח בפורום סוכרת את יעקב חיים וינברג, מומחה לרגליים, מדרסים ואורטופדיה המתמחה ברגליים סוכרתיות. ניתן כבר עכשיו להכניס שאלות בפורום. ב-19:00 עודד אברהם יארח את עלמה זק, כוכבת "ארץ נהדרת" שתבוא לספר על התוכנית ועל החיים שאחרי התוכנית LIVE בוידאו צ'ט של פורום ארץ נהדרת. ניתן להשאיר שאלות כבר עכשיו בפורום. ב-20:00 יצטרפו אלינו לילך ורויטל, שהודחו בשבוע שעבר מ"האקדמיה לצחוק" ויראו לכם באמת מה הן שוות. חצי שעה של צחוק בפורום הומור. אפשר להכין שאלות כבר מעכשיו... פורום חירשים ולקויי שמיעה נותן לכם הזדמנות ללמוד שפה חדשה: שיעור ראשון בשפת הסימנים לחירשים בהדרכת המתורגמנית לי דן יערך הערב ב-21:00 LIVE בבלוג TV ובפורום חירשים ולקויי שמיעה.

FloyDviR

New member
באיזה אלבום של ניל יאנג אני יכול

למצוא את השיר My My Hey Hey ?

ב- Live Rust

תוכל למצוא שתי גרסאות של השיר, אקוסטית וחשמלית, שתיהן בהופעה חיה.

L i l o s h

New member
אוזי אוסבורן המלך!

ובוב דילן גם. וגם גים מוריסון. וגון לנון. אין על פליטווד מק. וגניס גופלין. וגפרסון אירפליין. ובלאק סאבאת. אבל אוזי הוא מלך!

noosh

New member
אני מסכימה עם הרוב, אבל...

זריקת שמות היא דבר סתמי ולא ממש יעיל.. אז
ברוכה הבאה לפורום, ונשמח לשמוע אם יש לך מה להרחיב בעניין האמנים שהזכרת למעלה

MajorWinters

New member
פורום מלה"כ (477): BPD../images/Emo19.gif

חבר'ה... התחלנו בפורום מלחמת הכוכבים (477) משחק של By Popular Demand, כל מי שאי פעם ראה או סתם בא לו לשחק, מוזמן אלינו...

moshel

New member
תיזכורת מחר pink floyd vs genesis

PROGROCK PRODUCTION מציגים 13.3.04 מוצאי שבת שעה 21:00 מועדון הבארבי תל אביב ערב רוק מתקדם סוסיתא vs ברוואז ולאחר המופע PINK FLOYD vs GENESIS DVD הקרנות נדירות ביותר באיכות מדהימה שמעולם לא ניראו בארץ על מסך ענק קטעים נדירים ביותר של להקת פינק פלויד ולהקת ג'נסיס בתקופותיהן הפרוגרסיביות ביותר. פינק פלויד בהופעה נדירה משנת 1970 עם חומרים מן האלבומים "אטום הארט מאד'ר", "סוסרפול אוף סיקרטס" "אומה-גומה" ו"מור" ג'נסיס בסדרת קטעים קלאסיים ונדירים ביותר מהשנים 1972 ועד 1974 באירופה,וארצות הברית עם פיטר גבריאל במגוון תלבושות ותחפושות ססגוניות, כולל השועלה של פוקסטרוט וארוחת הערב מוכנה מחיר 40 שקלים בלבד בהזמנה מוקדמת דרך האתר שלי www.progrock.up.co.il moshel

nowhere woman

New member
נ"ש...

אולי הודיעו על זה פה מוקדם יותר ולא שמתי לב, אבל יש עכשיו בערוץ VH1(66) תוכנית- "מופע הרוק של יום שישי". עד עכשיו היו "דיפ פרפל", "אליס קופר", "המי", ג'ימי פייג' & רוברט פלאנט(אחרי לד זפלין) ועוד ועוד... התכנית עד 2:30.

Orbital Shadow

New member
היי...

אני חדשה כאן ויש לי בקשה.. אני ממש אוהבת מוסיקת רוק אבל אני לא מכירה כל כך הרבה שירים ואני צריכה עוד כמה שירים כדי לעשות דיסק...אז... יש לכם הצעות בשבילי?..

noosh

New member
היי ../images/Emo13.gif

דבר ראשון -
ברוכה הבאה!! תראי, קצת קשה לנו לבוא ולזרוק שמות של שירים לחלל הפורום, משום שאין בזריקת שמות שומדבר שמעניין או תורם לדיונים כאן.. אבל אני בטוחה שאם תעייני קצת בפורום, תדפדפי אחורה ותכנסי למאמרים, תשימי לב להרבה להקות ושירים שהוזכרו פה, וכמו כן לאנשים ששאלו שאלות שדומות לבקשה שלך

למעלה