emmily plays

New member
girl proggers rule!!!

or should rula anyway... חי חי משתלם להיות בחורה ששומעת יס וקרימזון וטאל.. it attracts boy proggers

boy proggers...

כפרוגר גבר, אני חייב לציין, שעל-אף המוסיקה העילאית שאני נהנה לשמוע, אני חושב שרוב הפורגרים הגברים אינם בדיוק מה שכל אישה (גם אם היא פרוגרית) מחפשת. לפיכך, אני לא בטוח בזה שלהיות בחורה ששומעת יס וקרימזון משתלם בתחום הרומנטי...

emmily plays

New member
well mate

I have a soft spot for nurds and geeks and besides- inteligence, creativity, sensativity- all boy proggers I know posses these traits and I also have a new boy progger to call my own just cause I am a progger mi'self

אתם מנסים לטעון שכל הפרוגרים

הם חנונים?! אני ממש לא מסכימה איתכם אמנם אני בעצם לא מכירה אישית אף אחד שאוהב פרוג! חוץ מבפורומים וכאלה... (נכון שזה עצוב?..) אבל קשה לי להגיד שאני מתאימה להגדרה של חנונית

Rubycon

New member
I don't understand

What is superior music? The only common denominators of male progsters are being male and loving prog. I don't see how these characteristics deter women. enlight me if you will.

יש רק שלוש מאיתנו...

רק שלום בנים יהנו... כל השאר ילכו על פרחות קטנות חיחי סתם :)

קונצרט רוק: "ג'ימי הנדריקס חי"

30 שנים למועדון הרוק הישראלי בבית ליסין קונצרט רוק לזכר גדול נגני הגיטרה החשמלית: "ג'ימי הנדריקס חי". קונצרט הרוק יערך באולם "צוותא" בתל-אביב ביום ג', ה-16.3.2004 בשעה 21:00. האירוע מתקיים לרגל 30 שנים למועדון הרוק הישראלי שאירח בזמנו את מיטב להקות הרוק בארץ, בין השאר הלהקה האגדית "הבמה החשמלית". בתכניה: אשף הגיטרה, ג'ימי הנדריקס הישראלי - שלמה מזרחי. אלי טובול ("הבמה החשמלית") על התופים ועמוס שפרינגר על הבס. יבצעו את "מכונת יריה", "וודו צ'ייל", "ארגמן ערפילי", "בית אדום", "אש", "היי ג'ו" ועוד קלאסיקות. אורח מיוחד - הנדריקס כפי שלא שמעתם - ברי סחרוף. יבצע את "קסם הטירה הספרדית", "כנף קטנה", "הרוח קוראת מרי", "פוקסי ליידי" ו"לאורך מגדל השמירה". הקרנת בכורה בארץ - על מסך ענק - ההופעה ההיסטורית: "ג'ימי חי בברקלי": אוניברסיטת ברקלי ארה"ב, הנדריקס, בילי קוקס, מיטש מיטשל - שלושה חודשים לפני מותו. הופעה מדהימה עם מיטב הלהיטים. אל תחמיצו מופע ייחודי ואיכותי זה שיימשך כשעתיים וחצי. צוותא 1 תל-אביב אבן גבירול 30 (לונדון מיניסטור) מכירה מוקדמת של כרטיסים: משרד "קסטל" - אבן גבירול 153, תל-אביב. טלפון: 03-6045000 או כוכבית 5000 מקו בזק. לרכישה באינטרנט לקבוצות: 03-5454333 מספר הכרטיסים מוגבל, המקומות מסומנים בישיבה בלבד ומומלץ להכין כרטיסים מראש. מחיר כרטיס: 110 שקלים. לפרטים נוספים

zambush

New member
מה בדבר סקר חדש? ../images/Emo73.gif

הסקר הנוכחי כבר מיצה את עצמו

למעלה